Libnet.ro
UNICEF

16:45

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna Martie incredibil de proasta. incepe cea mai grea luna a anului pentru ele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna Martie incredibil de proasta. incepe cea mai grea luna a anului pentru ele

Luna Martie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. Nimic nu le merge asa cum si-ar dori. HOROSCOP BERBEC- Esti inconjurata de vampiri energetici si se simte. Ai cosmaruri, te simti letargica si. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Martie incredibil de prost. incepe cea mai grea luna a anului pentru ele

Luna Martie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. Nimic nu le merge asa cum si-ar dori. HOROSCOP BERBEC- Esti inconjurata de vampiri energetici si se simte. Ai cosmaruri, te simti letargica si.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc in dragoste in luna martie

Luna martie 2019 vine cu vesti bune si noroc in dragoste pentru o parte dintre zodii. Acestea se vor bucura de prezenta lui Venus, planeta iubirii si a armoniei. Leu - Cei care se afla in.

HOROSCOP. Zodii care vor avea saptamana perfecta. Nimic nu le sta in cale

Saptamana care incepe este benefica pentru aceste trei zodii. Totul le merge ca la carte. HOROSCOP SCORPION -Te bucuri de viata mai mult ca niciodata. Esti creativa si profiti din plin de acest lucru.

HOROSCOP MARTIE. Zodiile care vor fi pline de energie in Martie. Au o lunaexcelenta

Luna Martie aduce numai bucurie pentru aceste trei semne zodiacale. Totul le merge perfect. HOROSCOPRAC- Viata ta devine un vis. Dupa o perioada neagra, lucrurile incep sa se aseze si pentru.

HOROSCOP. Zodiile care ascund cele mai multe secrete

Cu totii stim cateva persoane care tin aproape totul secret despre viata lor. Cu greu afli ce au mai facut, daca nu vor ele sa spuna. Gemeni - isi ascund foarte bine viata.

138 programe de formare profesionala vor incepe in luna martie, la nivel national

308 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in martie 2019.

Prognoza meteo: Prapad in luna martie. Unde lovesc ploi puternice, in ce zone se anunta ninsori si cat cresc temperaturile

Luna martie aduce precipitatii puternice in toata tara, iar la munte se va asterne un nou strat de zapada. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza pentru intervalul 25 februarie-10 martie.

Ce contin urzicile si de ce e bine sa le mancam in luna martie

Cine mananca urzici in luna martie va fi sanatos tot anul, asa se spune in popor. Specialistii confirma beneficiile acestei plante. Urzica are o concentratie mare de carotenoide provitamina A) cu actiune regeneratoare a pielii si a mucoaselor, de vitamine precum B2, C, K, de acizi folic si pantotenic), de flavonoizi, taninuri, uleiuri volatile, substante renumite pentru efectul tonic, cicatrizant si antiinflamator.

Consiliul General a aprobat nfiintarea a doua noi societati municipale care vor prelua activitatea RADET. PNL a sustinut proiectul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti infiintarea unei noi companii municipale care sa preia sistemul de incalzire centralizata din Bucuresti - RADET. Este vorba despre Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti, care va avea actionari Municipiul Bucuresti 99,999%), Comuna Chiaja si Orasul Popesti, iar scopul sau este producerea, transportul si distributia energiei termice, serviciul public fiind delegat catre aceasta. CGMB a aprobat si infiintarea Companiei Municipale Energetica Servicii Bucuresti, care va presta serviciile conexe, respectiv intretinerea retelelor de termoficare, acesta urmand sa gestioneze si fonduri europene. Compania va avea aceiasi actionari.

nalta Curte i-a tras la sorti pe judecatorii care vor face parte din BEC la europarlamentare. Unul dintre ei a facut parte din completul care l-a condamnat pe Dragnea la trei ani si jumatate de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori ai acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare, transmite Agerpres. Unul dintre magistrati a facut parte din completul care in iunie 2018 l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )