Libnet.ro
UNICEF

12:00

Prognoza meteo: Prapad in luna martie. Unde lovesc ploi puternice, in ce zone se anunta ninsori si cat cresc temperaturile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Prapad in luna martie. Unde lovesc ploi puternice, in ce zone se anunta ninsori si cat cresc temperaturile

Luna martie aduce precipitatii puternice in toata tara, iar la munte se va asterne un nou strat de zapada. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza pentru intervalul 25 februarie-10 martie. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cand vine primavara. Unde loveste din nou iarna, ce vreme se anunta in luna martie

Dupa episodul de iarna severa, vremea revine la normal. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta ca de luni incepe sa se incalzeasca usor, insa va mai fi ger dimineata, local in regiunile centrale si izolat in rest. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in special in nordul si estul tarii, dar conditiile de aparitie a precipitatiilor vor fi extrem de reduse.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 1-10 martie. Scapam sau nu de ninsori?

Prognoza meteo ANM aduce vesti foarte neplacute pentru intraga tara. Luna martie soseste cu precipitatii puternice in toata tara. La munte se va asterne un nou strat de zapada. Administratia.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Temperaturile vor fi primavaratice in urmatoarele doua saptamani, arata prognoza meteo intocmita de specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in perioada 25 februarie - 10 martie 2019.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc in dragoste in luna martie

Luna martie 2019 vine cu vesti bune si noroc in dragoste pentru o parte dintre zodii. Acestea se vor bucura de prezenta lui Venus, planeta iubirii si a armoniei. Leu - Cei care se afla in.

ORA DE VARA 2019. S-A DECIS! Iata ce se va intampla din luna MARTIE! Toti ROMANII trebuie sa afle

Ora de vara 2019 se apropie cu pasi repezi!in ultima saptamana din luna martie vom da ceasurile in fata cu o ora, astfel cane vom bucura de mai multa lumina solara.

Ce contin urzicile si de ce e bine sa le mancam in luna martie

Cine mananca urzici in luna martie va fi sanatos tot anul, asa se spune in popor. Specialistii confirma beneficiile acestei plante. Urzica are o concentratie mare de carotenoide provitamina A) cu actiune regeneratoare a pielii si a mucoaselor, de vitamine precum B2, C, K, de acizi folic si pantotenic), de flavonoizi, taninuri, uleiuri volatile, substante renumite pentru efectul tonic, cicatrizant si antiinflamator.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Temperaturi maxime de pna la 15 grade si precipitatii ncepnd din 1 martie

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii tari, se arata in prognoza de specialitate, valabila pentru perioada 25 februarie - 10 martie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, scrie Agerpres.

Vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pana sambata

Vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea in nord, centru si nord-est, dar numai izolat vor fi precipitatii slabe, predominant ploi in zonele joase de relief.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iarna isi face bagajele

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru ultima zi de iarna

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat pentru joi o vreme calda, mai ales in zona Moldovei, unde temperaturile vor marca o crestere semnificativa fata de ziua precedenta, cu pana la 9-10 g.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )