Libnet.ro
UNICEF

17:45

HOROSCOP. Zodiile care sunt mai fericite singure

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care sunt mai fericite singure

Gemeni Nativa din Gemeni este mult mai fericita cand este singura. Toata lumea care o cunoaste poate sa spuna acest lucru! Dar asta nu inseamna ca nu ar putea fi niciodata cu cineva intr-o relatie, ci. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor da lovitura in cel mai scurt timp

Sapte norocosi din zodiac vor ajunge treptat pe culmile succesului. Nativii zodiilor de mai jos vor fi de nerecunoscut! Sa cunoastem urmatorii oameni ai viitorului! HOROSCOP.

Horoscop. Zodiile care se vor destrama in aceasta vara

Berbec si Balanta Desi este clar ca exista atractie intre acesti nativi, in vara 2018 vor decide sa puna capat relatiei. Berbecul este cel care ia mereu decizii in cadrul acestei relatii si este mai.

HOROSCOP pentru saptamana 28 mai - 3 iunie 2018. inceput de vara sub Luna plina florala din Sagetator

In saptamana 28 mai 3 iunie 2018 spunem bun venit! oficial sezonului de vara 2018. Luna iunie soseste plina de evenimente astrologice speciale. Dar iesirea din luna mai nu se produce oricum ci cu una.

Admitere facultate 2018 Care sunt conditiile de admitere la facultatile Universitatii din Bucuresti si cnd ncep nscrierile

Universitatea din Bucuresti anunta ca inscrierile pentru admiterea la facultate in 2018 se desfasoara in perioada 6 - 26 iulie 2018, iar data limita de afisare a rezultatelor este 29 iulie 2018. Vezi in articol care sunt facultatile care organizeaza examen de admitere si care accepta concurs de dosare. Cele mai multe locuri la buget sunt la Facultatea de Litere - 464 de locuri. Ea este urmata de Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, cu 446 locuri bugetate, si de Facultatea de Matematica si Informatica unde sunt 439 de locuri la buget.

Evaluarea Nationala 2018 Luni ncep nscrierile la examenul de final de clasa a VIII-a. Care sunt regulile evaluarii si modele de subiecte

Evaluarea Nationala 2018 incepe, in mai putin de doua saptamani, cu examenul de Limba si literatura romana programat pe 11 iunie. insa, inainte sa termine cursurile,elevii de clasa a VIII-a trebuie sa se inscrie la sustinerea Evaluarii Nationale. Concret, in perioada 4-8 iunie toti absolventii de gimnaziu trebuie sa depuna la secretariatul scolii o cerere. Vezi in articol care sunt regulile pe care elevii trebuie sa le respecte in timpul examenelor de Limba romana si Matematica, ce trebuie sa faca daca au gresit si vor sa corecteze in lucrare.

Kate Middleton, scrisoare deschisa despre rolul de mama. Care sunt momente pe care le pretuiesc

Kate Middleton este extrem de ocupata cu cresterea micutului Print Louis, in varsta de o luna. Kate Middleton, mama a trei copii, a dezvaluit care sunt momentele sale favorite de cand a devenit parinte,.

Horoscop. Relatiile zodiile care se vor destrama in aceasta vara

Berbec si Balanta Desi este clar ca exista atractie intre acesti nativi, in vara 2018 vor decide sa puna capat relatiei. Berbecul este cel care ia mereu decizii in cadrul acestei relatii si este mai.

Bookfest 2018. Care sunt surprizele de la cel mai mare targ de carte

Bookfest 2018. Carti pentru copii, romane semnate de autori celebri sau literatura motivationala! Bookfest 2018. Sunt doar cateva dintre tentatiile celui mai mare targ de carte din Romania care si-a deschis.

Alerta METEO: Noi FENOMENE EXTREME lovesc Romania. Care sunt zonele cele mai AFECTATE de URGIE!

Vesti nu tocmai bune de la meteorologi. Administratia Nationala de Metrologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 28 mai - 10 iunie, care arata ca inceputul verii va fi marcat de vreme instabila. Des.

Care sunt cele mai valoroase brand-uri n 2018, anul n care doua marci chineze se gasesc n top 10

Google si Apple sunt cele mai valoroase brand-uri in 2018, cu peste 300 miliarde dolari, in timp ce Amazon, Microsoft si Tencent completeaza top 5, arata cea mai noua editie a clasamentului realizat de BrandZ. Facebook este pe locul sase, Alibaba este pe noua, Coca Cola este pe 14, Nike este pe 29, iar Toyota este cel mai valoros brand auto, fiind plasata pe locul 36.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )