Libnet.ro
UNICEF

17:00

HOROSCOP. Zodiile care vor avea probleme in luna februarie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea probleme in luna februarie

Cand crezi ca totul merge bine, apare ceva care iti schimba viata in cateva secunde. continuă pe Antena3

HOROSCOP. O sa primesti o veste buna incepand de maine! Zodiile care vor avea parte de cea mai buna zi din acest an

Se pare ca ziua de maine va fi plina de suprize pentru tine. Va fi o zi plina de optimism si energii pozitive pentru toate zodiile. Fie ca ai parte de o marire de salariu sau ca vei primi o veste importanta de la partenerul tau, aceasta zi va fi una speciala pentru toti nativii. Soarele straluceste pe cerul tuturor si lucrurile arata foarte bine!.

Horoscop. Zodiile care au probleme cu banii in luna februarie

Cand ne gandim la februarie, ne gandim doar la dragoste si relatia amoroasa Sfantul Valentin sau Dragbetele), nu-i asa? in 2020, nu va fi cazul.

Horoscop rune pentru luna februarie. Mihai Voropchievici: Schimbari majore pentru zodia Taur

Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru luna februarie. Numerologul a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie in parte si sustine ca Taurii vor avea parte de schimbari majore in viata lor.

Horoscopul runelor pentru luna februarie! Aceste zodii vor castiga multi bani, iar norocul in dragoste le sta aproape

Iata horoscopul runelor pentru luna februarie. SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA BLOCULUI! VECINII I-AU ADUNAT HAINELE MANELISTULUI GALERIE FOTO) Berbec Cea de-a doua.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care au sanse extrem de mari sa se imbogateasca si sa devina faimoase

Cu totii ne gandim, macar o data in viata, cum ar fi sa fim bogati si sa traim precum vedetele de la Hollywood. Ei bine, afla ca astrologia vine in ajutorul nostru si ne spune care sunt zodiile care au cele mai mari sanse de a se imbogati si de a deveni faimoase.

PENTRU LUNA FEBRUARIE MFP a planificat imprumuturi bancare de 4,4 miliarde lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, pentru luna februarie 2020, imprumuturi de la bancile comerciale de 4,4 miliarde lei, din care 300 de milioane de lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discount si 4,1 miliarde lei prin sapte emisiuni de obligatiuni de stat, la care se poate adauga suma de 615 milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni.

Vremea in luna februarie. Cea mai secetoasa si calduroasa luna a fost in 2019

Ultima luna calendaristica de iarna, februarie, pastreaza multe din caracteristicile lunii ianuarie, arata meteorologii. Din punct de vedere al temperaturilor, cea mai calduroasa, dar, totodata, si cea mai secetoasa luna februarie a fost cea din anul anterior.

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana. Ce spune ministrul roman de Externe despre negocierile care vor urma Mesajul catre romanii din Regatul Unit

Marea Britanie si Uniunea Europeana incep din martie negocierile pentru un acord post-Brexit, iar unul dintre aspectele avute in vedere de autoritatile de la Bucuresti vizeaza situatia romanilor care vor merge in Regatul Unit dupa 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie. Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, spune ca este important ca in urma negocierilor dintre Uniunea Europeana si Regatul Unit sa se ajunga la o solutie care sa asigure un regim nediscriminatoriu pentru europeni - sa nu existe regimuri diferite intre cetatenii celor 27 de state membre pe teritoriul Regatului Unit.

HOROSCOP februarie 2020. Taurii vor avea conflicte in familie, Racii - probleme in cuplu

Berbec - in aceasta luna reiei legatura cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai vazut de mult timp.

HOROSCOPUL saptamanii 3 - 9 februarie 2020. Zodiile care au zile de cosmar. Totul se prabuseste in jurul lor

HOROSCOPUL saptamanii 3 - 9 februarie 2020 nu aduce nimic buni pentru aceste zodii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )