Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Zodiile care vor avea relatii secrete in aceasta toamna

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea relatii secrete in aceasta toamna

Zodiile care vor decide sa aiba relatii secrete in aceasta toamna Leu Toata nostalgia toamnei te va face sa simti o nevoie mai mare de afectiune. Deoarece nu poti vorbi despre acest lucru. continuă pe Antena3

Horoscop. Zodiile care obtin succesul mai tarziu in viata

Anumiti native au abilitatea de a vedea orice oportunitate de afacere, dar majoritatea rezultatelor se vad in a doua parte a vietii. Taur -Tind sa aiba o etica profesionala puternica, dar este recomanda.

Benzinariile vor avea simboluri noi la pompa peste 10 zile. Iata cum arata si ce inseamna fiecare

Benzinariile vor avea peste 10 zile, din 12 octombrie, simboluri noi afisate la pompele de carburanti, odata cu intrarea in vigoare a noii etichetari europeane a combustibilului.

LOVITURA TERIBILA pentru abonati: Noi TAXE TV pentru cei care vor sa urmareasca posturile de sport

Piata TV din Romania pare sa se aliniaze incet, dar sigur, la ceea ce se intampla in Occident. Iubitorii sportului care vor vrea sa aiba in pachetul TV canalele ce transmit meciurile de fotbal va fi.

O decizie asteptata de 2 ani: Arbitrul telecom propune tarifele maxime de acces la reteaua Netcity, tarife mai mici dect cele actuale si care vor fi obligatorii

Arbitrul telecom ANCOM) a lansat luni in consultare publica tarifele maxime de acces la reteaua subterana de fibra optica Netcity din Bucuresti, tarife care vor fi obligatorii de implementat de catre operatorul acestei retele. Tarifele propuse de ANCOM sunt semnificativ mai mici decat tarifele actuale percepute de NetCity Telecom. Spre exemplu, autoritatea propune un tarif de 75,97 euro/km/luna pentru serviciul de inchieiere tubete Tubecity Transport, fata de un tarif care variaza acum intre 85 si 120 euro/km/luna, in functie de gradul de utilizare. Furnizorii de internet au acuzat recent ca dispar tot mai multe retele de cartier in Bucuresti din cauza tarifelor abuzive de acces la reteua Netcity si a lipsei de interventie a ANCOM.

Peste 100.000 de romani vor avea pensii mai mari de la 1 octombrie: despre ce grupe de munca este vorba

Aproximativ 100. 000 de pensionari care au lucrat in grupele I si II de munca, si care au iesit la pensie in perioada 1990 - 1 ianuarie 2011, vor beneficia, la nivel national, de recalcularea din oficiu a pensiilor si de o majorare a veniturilor in urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )