Libnet.ro
UNICEF

21:00

Peste 100.000 de romani vor avea pensii mai mari de la 1 octombrie: despre ce grupe de munca este vorba

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 100.000 de romani vor avea pensii mai mari de la 1 octombrie: despre ce grupe de munca este vorba

Aproximativ 100. 000 de pensionari care au lucrat in grupele I si II de munca, si care au iesit la pensie in perioada 1990 - 1 ianuarie 2011, vor beneficia, la nivel national, de recalcularea din oficiu a pensiilor si de o majorare a veniturilor in urma. continuă pe Wall-Street Ro

100.000 de romani vor lua bani mai multi la pensie

Legea pensiilor va intra saptamana viitoare in avizare interministeriala si in maximum doua saptamani ar putea fi adoptata in Guvern si apoi trimisa in Parlament. 000 de romani ar trebui sa prime.

E oficial! PENSII MAI MARI pentru peste 100.000 de romani, de la 1 octombrie! ANUNTUL facut de ministrul Muncii

Aproximativ 100. 000 de pensionari care au lucrat in grupele I si II de munca si care au iesit la pensie in perioada 1990 1 ianuarie 2011 vor beneficia, la nivel national, de recalcularea din oficiu a.

Venetia, capitala amenzilor pentru turisti - Ct sunt cele mai mari sanctiuni si care este cea mai noua propunere contra celor care beau seara alcool pe strada

Venetia are doar 55. 000 de locuitori, de trei ori mai putin decat acum sase decenii, iar autoritatile cauta moduri de a reduce numarul de turisti, mai ales ca in multe zile sunt mai multi vizitatori decat localnici. Venetia a instituit o multime de amenzi, cele mai mari chiar si de 450 euro. Acum, autoritatile vor sa ii amendeze pe turistii care au pe strada alcool dupa ora 19. 00, chiar si daca sticlele sau dozele sunt in pungi.

Lovitura dura: intelegerile dintre firmele de asigurari se lasa cu cele mai mari amenzi din istorie

Cele mai importante firme de asigurari din Romania risca sa plateasca penalitati de zeci de milioane de euro, de departe cele mai mari din istorie. Costurile vor merge in preturile pe care soferii din.

Noul an universitar ncepe luni. Structura anului universitar 2018-2019 la cele mai mari universitati din Romnia

Noul an universitar incepe luni, 1 octombrie, in majoritatea universitatilor din Romania. Exceptie face Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde noul an universitar a inceput din data de 24 septembrie. Vezi in articol structura noului an la cele mai mari universitati din Romania: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea Politehnica din Bucuresti.

GRAFICE Evolutia pietei asigurarilor n primele sase luni din 2018: Allianz-Tiriac Asigurari, City Insurance si Omniasig au cele mai mari venituri / City Insurance si Euroins detin 55,37% din totalul contractelor RCA

29 de societati active pe piata locala a asigurarilor au inregistrat venituri din prime brute subscrise in valoare de 5,04 miliarde de lei in primele sase luni din acest an, din care 79% reprezinta prime brute subscrise pentru activitatea de asigurari generale 3,97 miliarde lei), iar 21% sunt prime aferente asigurarilor de viata 1,07 miliarde lei), a anuntat joi ASF. Aproximativ 88% din volumul total de prime brute subscrise a fost realizat de 10 societati, iar Allianz-Tiriac Asigurari, City Insurance si Omniasig VIG conduc acest top. in privinta despagubirilor platite catre clienti, excluzand maturitati si rascumparari partiale si totale), cei 29 de asiguratori au platit suma de peste 2,43 miliarde lei.

Aproape jumatate dintre angajatii romani vor fi afectati: efectul de bumerang al unei noi cresteri a salariului minim

Cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie, promisa de ministrul Muncii ca parte din planul Guvernului pe urmatorii trei ani, poate aduce bucurie in casele multor romani. Acum! Pe termen lung, insa, lucrurile nu vor mai sta asa, considera economistii, avertizand asupra efectelor negative pe care aceasta masura le va avea asupra a aproape jumatate dintre angajatii din Romania, platiti cu salariul minim pe economie.

VINE FRIGUL! Cat ne costa iNCALZIREA in aceasta iarna: Fara subventii, preturile ar putea fi cu 65% mai mari

Frigul din ultimele zile i-a facut pe unii romani sa dea deja drumul centralelor, in vreme ce regiile de termoficare din marile orase au inceput probele pentru a incarca instalatiile cu apa calda. Care.

Dancila: 4.500 de scoli gimnaziale vor avea acces la internet

Guvernul va aproba, printr-o hotarare, un proiect prin care 4. 500 de scoli gimnaziale din intreaga tara vor beneficia de acces la retele de date deschise interconectate, inclusiv la internet, prin intermediul unei platforme nationale integrate de tip campus, a anuntat premierul Viorica Dancila astazi in deschiderea sedintei Executivului, conform Agerpres.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )