Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana proasta. isi doresc sa se incheie cat mai repede

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana proasta. isi doresc sa se incheie cat mai repede

Saptamana care incepe aduce doar lucruri proaste pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP FECIOARA- Perioada care tocmai incepe te duce intr-o zona gri, in care nu mai stii exact ce simti. Nu. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai bun sezon al Berbecului. Stralucesc de fericire

Pe 20 martie, soarele intra in zodia Berbecului. Aceste trei zodii vor incepe o perioada benefica. HOROSCOP BERBEC- Este luna ta, deci stralucesti si primesti doar lucruri bune. Ai incredere in tine.

HOROSCOP. Zodiile care insala cel mai mult. E greu sa le tii in frau!

Fidelitatea si spiritul aventurier sunt doua aspecte care uneori se bat cap in cap intr-o relatie. Relatia perfecta ar trebui sa le aiba pe amandoua, iar aventura sa fie cu aceeasi persoana careia ii esti fidela.

JO 2020: Roboti pentru asistenta fanilor, muncitorilor si sportivilor la intrecerilor care vor avea loc la Tokyo

Organizatorii Jocurilor Olimpice si Jocurilor Paralimpice din 2020, de la Tokyo, au prezentat, vineri, proiectul Robot pentru competitiile de anul viitor, demonstrand in public calitatile a doua produse concepute pentru asistenta fanilor, muncitorilor si sportivilor, relateaza Reuters.

Horoscop saptamana 18-24 martie. Cei trei nativi care vor trece prin zile grele

Horoscop saptamana 18-24 martie. Cei trei nativi care vor trece prin zile grele. Citeste mai mult pespynews. ro .

Cine conduce companiile municipale care vor prelua activitatea RADET si vor gestiona fonduri europene de sute de milioane de euro

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat reinfiintarea companiilor municipale Termoenergetica si Energetica Servicii, care vor prelua activitatea RADET si serviciile conexe, acestea fiind girate inclusiv de PNL.

Stirile ProTV: RABLA 2019. Schimbare uriasa pentru cei care vor sa obtina tichetul REMAT

Vesti bune si nu prea pentru cei care vor sa-si cumpere o masina noua. Programele Rabla si Rabla Plus 2019 ar putea incepe pe 5 aprilie, potrivit primelor informatii oferite luni, la Craiova, de ministrul Mediului.

Carrefour lanseaza un program pentru fermierii romani care vor sa treaca la agricultura BIO

Incepand din luna martie, Carrefour Romania initiaza cel mai amplu program integrat de sustinere a fermierilor romani care vor sa treaca la un model de business de tip agricultura BIO/ecologica. Programul reprezinta un angajament pe termen lung,.

Top 10 tari care vor captiva imaginatia turistilor, in 2019

Recomandarile de vacanta ale ghidului de calatorii, Lonely Planet, sunt asteptate, in fiecare an, cu sufletul la gura de turisti. Propunerile ghidului de calatorie pentru 2019 cuprind un top zece al tarilor care vor captiva, in opinia specialistilor, imaginatia turistilor.

Imaginile care au induiosat internetul. De mai bine de o saptamana, cainele isi asteapta loial stapanul in fata spitalului. Nu stie ca nu va mai iesi niciodata

Imaginile cu un caine care isi asteapta stapanul au induiosat internetul. Animalul, un labrador, sta de mai bine de o saptamana in fata spitalului, fara sa stie ca acesta a murit. Toto, un.

Saptamana grea pentru social-democrati. Lista pentru europarlamentare nu este definitivata. Care vor fi deciziile liderilor PSD

Se anunta o saptamana grea pentru social democrati. Lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare nu este definitivata, iar liderii partidului trebuie sa decida dacavoteazamotiunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )