Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Merg din bine, in mai bine

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Merg din bine, in mai bine

Saptamana care incepe aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC- Se apropie ziua ta de nastere, asa ca esti vedeta acestei saptamani. Esti creativa si romantica si. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana proasta. isi doresc sa se incheie cat mai repede

Saptamana care incepe aduce doar lucruri proaste pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP FECIOARA- Perioada care tocmai incepe te duce intr-o zona gri, in care nu mai stii exact ce simti. Nu.

HOROSCOP. Zodiile care au nevoie de spatiu. Nu vor sa-ti bagi nasul in vietile lor

Aceste zodii nu vor sa fie inconjurate de persoane care sa isi bage nasul in problemele lor. Sunt mai retrase si au nevoie de propriul spatiu. HOROSCOP TAUR - Au nevoie de un spatiu in care sa se relaxe.

Horoscop saptamana 18-24 martie. Cei trei nativi care vor trece prin zile grele

Horoscop saptamana 18-24 martie. Cei trei nativi care vor trece prin zile grele. Citeste mai mult pespynews. ro .

Cine conduce companiile municipale care vor prelua activitatea RADET si vor gestiona fonduri europene de sute de milioane de euro

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat reinfiintarea companiilor municipale Termoenergetica si Energetica Servicii, care vor prelua activitatea RADET si serviciile conexe, acestea fiind girate inclusiv de PNL.

Stirile ProTV: RABLA 2019. Schimbare uriasa pentru cei care vor sa obtina tichetul REMAT

Vesti bune si nu prea pentru cei care vor sa-si cumpere o masina noua. Programele Rabla si Rabla Plus 2019 ar putea incepe pe 5 aprilie, potrivit primelor informatii oferite luni, la Craiova, de ministrul Mediului.

Saptamana grea pentru social-democrati. Lista pentru europarlamentare nu este definitivata. Care vor fi deciziile liderilor PSD

Se anunta o saptamana grea pentru social democrati. Lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare nu este definitivata, iar liderii partidului trebuie sa decida dacavoteazamotiunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )