Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscopul complet al lunii Iunie 2020. Nimic nu mai e la fel. Pregateste-te pentru schimbari majore - Fecioarele fac schimbari in cuplu

Antena3 Antena3,
Horoscopul complet al lunii Iunie 2020. Nimic nu mai e la fel. Pregateste-te pentru schimbari majore - Fecioarele fac schimbari in cuplu

Luna Iunie 2020 nu va fi pe placul tuturor nativilor. Vine cu schimbari importante, care isi vor lasa amprenta asupra zodiilor. continuă pe Antena3

TUI va relua de la finalul lunii iunie zborurile catre destinatiile europene de vacanta

TUI, cel mai mare operator de turism din lume, intentioneaza sa reia zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa pana la finalul lunii iunie, a anuntat directorul general al grupului, Fritz Joussen.

PANA LA FINALUL LUNII IUNIE TUI vrea sa reia zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa

Operatorul turistic TUI intentioneaza sa reia pana la finalul lunii iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa, a anuntat directorul general al grupului, Fritz Joussen.

Lufthansa va relua zborurile catre 20 de destinatii de la jumatatea lunii iunie

Lufthansa, care discuta cu guvernul german un program de salvare de peste 9 miliarde de deuro, va relua zborurile catre 20 de destinatii de la jumatatea lunii iunie, inclusiv catre unele centre de vacanta, a declarat duminica un purtator de cuvant al companiei, transmite Reuters.

Horoscop Iunie 2020 - Zodiile care au noroc pe toate planurile. Este cea mai buna luna a lor

Luna Iunie 2020 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. Gemenii sunt in perioada de putere imensa si energie nelimitata.

Blue Air anunta reluarea zborurilor regulate la inceputul lunii iulie 2020. Compania va introduce noi zboruri la cerere, pe masura ce restrictiile de calatorie vor fi ridicate

Blue Air anunta reluarea zborurilor regulate la inceputul lunii iulie 2020, in mod etapizat, dupa un program corelat cu reglementarile privitoare la mobilitate implementate la nivel european, anunta oficialii companiei aeriene. Pana atunci, Blue Air va continua sa opereze zboruri la cerere si charter, in functie de reglementarile de calatorie specifice fiecarei destinatii si de cererea inregistrata pentru fiecare dintre acestea. Aceste zboruri sunt parte integranta a unui plan de adaptare la noile conditii economice, generate de restrictiile de mobilitate impuse de pandemie. in prezent, Blue Air opereaza zboruri la cerere spre si dinspre Irlanda Dublin) si zboruri in regim charter spre orice destinatie, in masura in care sunt obtinute de catre clienti toate aprobarile de calatorie.

Horoscop iunie 2020. Pestii beau pana la fund cupa placerilor existentei

Horoscop iunie 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iunie 2020.

Horoscop iunie 2020. Pestii beau pana la fund cupa placerilor existentei

Horoscop iunie 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iunie 2020.

Horoscop iunie 2020. Varsatorilor li se dezvaluie o fateta surprinzatoare a lumii

Horoscop iunie 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iunie.

Horoscop iunie 2020. Capricornii fac o schimbare notabila in viata

Horoscop iunie 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iunie.

Horoscop Iunie 2020 - Zodiile care se lupta cu ghinionul. Dau gres pe toate planurile

Luna Iunie 2020 nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Totul pare sa le mearga prost. Fecioara trece prin clipe grele si la job si in viata amoroasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )