Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscopul mamelor. Tot ce nu stiai pana acum despre personalitatea lor, in functie de zodie

Playtech Playtech,
Horoscopul mamelor. Tot ce nu stiai pana acum despre personalitatea lor, in functie de zodie

Ce zodii sunt cele mai rabdatoare mame? Dar vulcanice? Le lipseste unora complet instinctul de protejare a propriului copil? Astrologii au creat profilul matern al fiecarui semn zodiacal. Cum arata si ce putem invata despre femeile din viata noastra, puteti afla citind horoscopul mamelor! Horoscopul mamelor. Cum se descurca fiecare zodie in preajma copiilor Exista . continuă pe Playtech

Tom Hardy este noul James Bond. Lista actorilor de pana acum!

Ne pregatim pentru filmul cu numarul 25 din seria James Bond. Daniel Craig va intra pentru ultima oara in in pielea legendarului agent secret, urmand ca pe viitor sa fie inlocuit de Tom Hardy! Iata lista actorilor de pana acum! .

Cat au costat testele COVID-19 facute pana acum in Romania

Romania a facut pana acum peste 2 milioane de teste in 135 de laboratoare si a cheltuit pentru testare aproape 300 de milioane de lei, scrie Digi24.

Descoperire istorica in apele Mexicului. Se confirma tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii

O descoperire istorica a fost facuta in apele Mexicului. S-a confirmat tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii. Arheologii din Mexic au confirmat ca o nava scufundata descoperita in largul peninsulei Yucatan a fost folosita pentru transportarea mayasilor vanduti in sclavie. Descoperirea ce va marca planeta. Adevarul despre civilizatia mayasa, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )