Libnet.ro
UNICEF

17:45

Horoscopul pentru weekendul 12-13 decembrie: Nativii care isi vor schimba jobul. Li se va indeplini, in sfarsit, visul

B1 B1,
Horoscopul pentru weekendul 12-13 decembrie: Nativii care isi vor schimba jobul. Li se va indeplini, in sfarsit, visul

Nativii Fecioara sunt pe punctul de a-si schimba jobul. Vor ajunge, intr-un final, sa lucreze exact la ce au visat si sa castige si bani frumosi din asta. Horoscop pentru. continuă pe B1

Curs BNR pentru joi, 10 decembrie 2020. Stabilitatea monedei nationale depinde de mai multe conditii

Astazi BNR va emite noul curs de schimb valutar pentru principalele monede. Dupa ora 13:00 vom afla daca moneda nationala s-a depreciat mai mult, fata de ultima cotatie, sau exista speranta unei stabilitati monetare. Curs BNR pentru joi, 10 decembrie 2020 Stabilitatea monedei nationale depinde de mai multe conditii la nivel macro si microeconomic, mai .

Barbat cercetat penal dupa ce a postat un videoclip in care isi chinuie pisica

Un barbat din municipiul Campulung Muscel, care a postat online filmari in care isi chinuie pisica, este cercetat pentru incalcarea legislatiei privind protectia animalelor, relateaza Agerpres.

PNL incepe negocierile pentru formarea noii majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern

Partidul National Liberal incepe, joi, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern. in acest sens, liberalii vor discuta cu reprezentantii Aliantei USR-PLUS, cu cei.

Curs BNR pentru miercuri, 9 decembrie 2020. Ce se intampla cu dolarul american astazi-UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru miercuri, 9 decembrie 2020 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un dolar american, un euro, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira .

Vestea zilei pentru utilizatorii Whatsapp. Noutatea pe care trebuie s-o afle toti romanii

Serviciul de mesagerie mobila WhatsApp, detinut de Facebook, a anuntat marti ca a introdus o noua functie, cos de cumparaturi, care permite utilizatorilor sa isi procure mare parte din achizitiile de zi cu zi prin intermediul aplicatiei. Oamenii pot rasfoi un catalog, pot selectiona mai multe produse si pot trimite comanda cu un singur mesaj, .

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )