Libnet.ro
UNICEF

08:00

Horoscopul perioadei 21- 30 octombrie, prezentat de Alina Badic, alaturi de Silvana Pop si Gabriela Apostol (VIDEO)

B1 B1,
Horoscopul perioadei 21- 30 octombrie, prezentat de Alina Badic, alaturi de Silvana Pop si Gabriela Apostol (VIDEO)

Alina Badic a prezentat sambata, in cadrul emisiunii 360 de grade, horoscopul pentru perioada 21- 30 octombrie, alaturi de Silvana Pop si Gabriela Apostol. Cateva aspecte de mare. continuă pe B1

Editia de toamna Kilipirim are loc intre 26 si 30 octombrie

Peste aproximativ o saptamana, debuteaza editia din aceasta toamna a Kilipirim, cel mai important targ de carte cu discount din Romania. De miercuri, 26 octombrie, pana duminica, 30 octombrie, cele mai insemnate edituri autohtone isi asteapta vizitatorii la etajul al doilea al Unirea Shopping Center, Aripa Calarasi.

Prognoza meteo: ce vreme se anunta pana pe 30 octombrie. Cat de frig se face, unde lovesc ploile, de cand se incalzeste

Vremea ramane rece si ploioasa in majoritatea regiunilor pana la sfarsitul lunii octombrie si doar intervalul 23 - 25 octombrie va aduce temperaturi in crestere cu maxime de pana la 16 grade Celsius, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru intervalul 17 - 30 octombrie.

Valeriu Ghiletchi indeamna cetatenii sa iasa neaparat la vot pe 30 octombrie

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Valeriu Ghiletchi indeamna cetatenii sa participe la alegerile din 30 octombrie si sa-l sustina. Candidatul a venit cu acest apel in cadrul dezbaterilor publice electorale cu tema: Ce fel de presedinte cauta societatea? De care societate are nevoie presedintele?, organizate de Agentia de presa IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )