Libnet.ro
UNICEF

14:15

HOROSCOPUL PROSPERITATII: Cum stai cu BANII in luna februarie, in functie de zodia ta

B1 B1,
HOROSCOPUL PROSPERITATII: Cum stai cu BANII in luna februarie, in functie de zodia ta

Cum stai cu banii in luna februarie, in functie de zodia ta. Berbec21 martie - 20 aprilie) Daca esti muncitoare si atenta, luna aceasta va fi una buna in ceea ce priveste banii ori profesia. Cauta. continuă pe B1

Anuntul ANM pentru luna februarie. Temperaturi record in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna care vine, februarie. Se anunta o incalzire usoara a vremii in cea mai mare parte a tarii si valori termice mai mari comparativ cu normalul acestei perioade. Anuntul ANM pentru luna februarie Daca deja in luna ianuarie s-au inregistrat abateri pozitive de temperaturi, luna .

HOROSCOP. Reusite mari pentru aceste 5 zodii in luna FEBRUARIE

Luna februarie vine cu schimbari importane pentru 5 zodii. A doua luna a anului vine cu experiente noi, oameni noi si multe surprize neasteptate din partea celorlati. Putem spune ca este un inceput de an compromitator pentru aceste zodii.

Specialistii avertizeaza: in urmatoarea perioada este asteptat un val de caldura in stratosfera. Cum va influenta temperaturile din luna februarie

Specialistii avertizeaza ca in urmatoarea perioada este asteptat un val de incalzire stratosferic, ceea ce ar putea avea implicatii pentru luna februarie si pentru perioada de primavara.

FinTech-ul britanic Monese lanseaza oficial conturile IBAN in lei in luna februarie

FinTech-ul britanic Monese va lansa dupa prima jumatate a lunii februarie conturile IBAN in lei, ca urmare a unui parteneriat cu o banca locala, optiune pe care CEO-ul companiei Norris Koppel a anuntat-o inca de la inceputul lunii octombrie a anului.

METEO. Cum va fi vremea in luna februarie

Meteorologii au emis prognoza pana la finele lunii februarie. Temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul perioadei, arata ANM.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )