Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOPUL saptamanii 5 - 11 august, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt cu reflectoarele pe ei, Taurii se gandesc doar la persoana lor

Antena3 Antena3,
HOROSCOPUL saptamanii 5 - 11 august, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt cu reflectoarele pe ei, Taurii se gandesc doar la persoana lor

O saptamana buna si tonica pentru toata lumea, cu tensiuni miercuri si joi, dar peste care vom trece, spune astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - elan, entuziasm si idei. Cei. continuă pe Antena3

HOROSCOP 3 august Camelia Patrascanu. Taurii se distreaza, Scorpionii au nevoie de prieteni

HOROSCOP 3 august Camelia Patrascanu. Camelia Patrascanu a prezentat sambata,la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 3august. Ar fi bine sa ne gandim si la altii, spune Luna in.

Horoscop pentru primele zile din august cu Camelia Patrascanu. Sunteti pe cont propriu, atentie la bani in weekend!

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat trendul astral pentru finalul saptamanii. HOROSCOPA doua jumatate a saptamanii, de joi incolo, incepe cu Luna noua in Leu,.

HOROSCOP 2 august cu Camelia Patrascanu. Pestii muncesc mult. Racii au parte de bani

Camelia Patrascanu a prezentat vineri,la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 2 august. Avem nevoie de curaj si facem lucrurile asa cum ne dicteaza constiinta. HOROSCOP Berbec-.

HOROSCOP 1 august cu Camelia Patrascanu. Balantele iau decizii azi. Scorpionii fac bani

Camelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 1 august. E o zi a puterii, trebuie sa o manifestam, fara sa ne gandim pe cine deranjam. HOROSCOP Berbec - au o.

Trendul astral al saptamanii 5 - 11 august. Zile marcate de tensiuni, din cauza orgoliilor

Vesti bune pentru cei plecati in vacante, de la astrologul Camelia Patrascanu. Va fi o saptamana cu distractie, voie-buna, experiente inedite. Pentru cei care au ramas la serviciu, vorbim despre o.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 5-11 august. Taurii sunt ghidati dupa ordinea divina, Gemenii sunt plini de blandete

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 5-11 august 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare.

HOROSCOP 2 AUGUST. Racii fac cheltuieli excesive, Varsatorii sunt pregatiti pentru relatii pe termen lung

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 2 AUGUST 2019; dupa Luna Noua in Leu de ieri, ale carei efecte dureaza aproximativ 2 saptamani pana spre Luna plina in Varsator ce va urma, astazi Venus inca.

HOROSCOP 1 AUGUST. Racii au parte de schimbari benefice, Varsatorii sunt excesiv de critici

Iata horoscopul zilei de azi JOI 1 AUGUST 2019; inceput de luna in forta, cu Mercur care iese din retrograd si cu Luna Noua in Leu. Avem ocazia sa facem un pas mare si curajos spre inainte ! Este.

HOROSCOP cu Cassandra pentru saptamana 5 - 11 august 2019. Berbecii au o surpriza legata de casa, Leii isi termina proiectele restante

Cunoscutul astrologCassandra prezinta previziunile astrelor pentru saptamana 5 - 11august2019. HOROSCOP BERBECLa inceputul saptamanii apare o surpriza placuta legata de casa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )