Libnet.ro
UNICEF

17:30

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 31 ianuarie 2 februarie 2020. Incepe luna iubirii cu noutati pentru fecioare

Antena3 Antena3,
Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 31 ianuarie 2 februarie 2020. Incepe luna iubirii cu noutati pentru fecioare

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 31 ianuarie 2 februarie 2020; luna ianuarie se termina si incepe luna februarie cu Luna in Taur dar si cu un aspect astral frumos si benefic iubirii, sextilul dintre Venus si Pluto. Aceste evenimente planetare au ceva de transmis pe planul dragostei catre cele 12 zodii. continuă pe Antena3

HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE 2020. Provocari noi pentru zodii - SCORPIONII traiesc la maximum

HOROSCOP complet februarie 2020. Incepe o perioada a schimbarilor.

Horoscop DRAGOSTE pentru 31 ianuarie 2020. Gemenii trebuie sa ia o decizie

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 31 IANUARIE 2020. prima luna a noului an, noului deceniu, noii ere astrologice se incheie aici. Ne luam ramas bun pentru totdeauna de la ianuarie 2020 care ne-a oferit evenimente astrale de o amplitudine cu totul unica, unele dintre ele cum nu au mai avut loc de 500 ani .

Horoscop DRAGOSTE FEBRUARIE 2020. Gemenii vor intalni oameni interesanti. Nu va lasati purtati de val

Horoscop lunar dragoste FEBRUARIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna februarie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

HOROSCOP DRAGOSTE 29 IANUARIE. Gemenii trebuie sa scape de stres, Leii au discutii sincere cu partenerii

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 29 ianuarie 2020. Luna pleaca azi din visatorul Pesti si reia ciclul calatoriei prin cele 12 zodii pentru urmatoarele 28 zile, revenind in Berbec. Este energia de care avem nevoie ca sa mai trecem si la treaba in aceasta saptamana si sa dam un nou start. Da, este nevoie de un start pentru ca te poti trezi dintr-un vis si ai nevoie de cateva clipe sa iti revii din doza mare de magie si romantism cu care ai fost injectat.

HOROSCOP DRAGOSTE 28 IANUARIE. Gemenii au parte de suprize placute, Balantele au armonie in viata de cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 28 ianuarie 2020. Pregateste-te azi pentru un strop de magie! Este randul lui Marte, planeta energiei si actiunii, aflata in optimistul Sagetator, sa fie in cuadratura cu visatorul Neptun ieri a fost Venus). Asta inseamna ca ceva magic se poate intampla si, in sfarsit, poti sa iti urmezi si implinesti un vis ce iti aduce bucurie. Lasa-te scufundat si calauzit de flux, relaxeaza-te si lasa starea de gratie sa te duca spre directia cea mai draga inimii tale.

Horoscop 31 IANUARIE 2020. Ce patesc leii la final de ianuarie 2020

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 31 IANUARIE 2020; prima luna a noului an, noului deceniu, noii ere astrologice se incheie aici. Ne luam ramas bun pentru totdeauna de la ianuarie 2020 care ne-a oferit evenimente astrale de o amplitudine cu totul unica, unele dintre ele cum nu au mai avut loc de 500 ani .

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 31 IANUARIE 2020. Taurii trebuie sa fie un model pentru oameni

Iata pentru VINERI 31 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP rune 31 ianuarie. Gemenii trebuie sa aiba incredere in ei insisi, Varsatorii trebuie sa-si scoata la iveala talentele ascunse

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 31 IANUARIE 2020.

Horoscop Casandra 3 - 9 februarie 2020. Taurii trec printr-o perioada agitata. Gemenii trebuie sa se detaseze de trecut

Horoscop saptamanal 3 - 9 februarie 2020. Afla ce ti-au harazit astrele pentru urmatoarea saptamana.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Pestii pot accede la o pozitie de lider

In horoscopul Pestilor din luna februarie 2020 se pune accentul pe perfectionarea abilitatilor tale de comunicare, scoaterea la iveala a atuurilor individualitatii tale, atitudinea ta pozitiva, o viata amoroasa guvernata de stabilitate si demersuri financiare fertile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )