Libnet.ro
UNICEF

07:15

Horoscopul zilei - 11 septembrie. Zodia pentru care se anunta o zi furtunoasa

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei - 11 septembrie. Zodia pentru care se anunta o zi furtunoasa

Berbec Astazi incercati sa nu va neglijati intuitia, pentru c[ e un instrument la fel de valoros de orientare, ca toate celelalte aptitudini ale noastre. Taur Se anunta o zi furtunoasa, animata de. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei, 10 septembrie. Zodia care astazi are energie cat pentru zece

Berbecii impresioneaza prin energia de care dau dovada. O prezenta placuta ca a lor transforma o zi banala intr-una speciala. Asa ca luati exemplu de la ei, nativi Taur pentru ca astazi aveti.

11 septembrie, o data in istoria lumii. La noi incepe scoala...

11 septembrie a reprezentat in istorie o data destul de importanta si inainte de momentul tragic 11 septembrie 2001, care, de atunci se pare ca a fost monopolizata de acesta. Multe personalitati s-au nascut, altele au decedat in aceasta zi. Au fost evenimente tragice, dar si multe evenimente fericite petrecute intr-o zi de 11 septembrie.

16 ani de la 11 septembrie 2001: Statele Unite isi plang mortii, in timp ce terorismul ramane o amenintare

Statele Unite comemoreaza astazi 16 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, o zi sangeroasa care a tulburat profund societatea americana si a marcat politica mondiala la inceputul noului mileniu.

Presedintele Parlamentului a depus flori in memoria victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a depus flori la Ambasada Statelor Unite ale Americii in memoria victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001. Speakerul a mentionat ca astazi ne amintim de acele tragice evenimente care au avut loc, cu regret, in Statele Unite, la New York si la Washington.

FOTO VIDEO Statele Unite comemoreaza 16 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie. Ce impact a avut 9/11 asupra politicii SUA

Statele Unite comemoreaza, luni, 16 ani de la atentantul de la 11 septembrie 2001. Prabusirea turnurilor World Trade Center, un simbol al puterii economice a Statelor Unite, a reprezentat o lovitura fara precedent pentru americani, iar inceputul noului mileniu imbraca haina luptei impotriva terorismului.

VIDEO Trump la comemorarea atentatelor de la 11 septembrie 2001: Atunci lumea s-a schimbat, dar si noi toti ne-am schimbat

Presedintele american Donald Trump a pastrat luni un minut de reculegere la Casa Alba cu ocazia implinirii a 16 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001.

Daum, decapitat de 11 septembrie: cate zile a rezistat pe banca nationalei si ce bilant groaznic va lasa in urma sa

De 11 septembrie, a cazut capul lui Christoph Daum ca selectioner al nationalei Romaniei. Prezentat cu surle si trambite la 7 iulie 2016, neamtul a lasat in urma sa doar vorbe goale.

VIDEO Trump a pastrat un minut de reculegere la comemorarea atentatelor de la 11 septembrie 2001

Presedintele american Donald Trump a pastrat luni un minut de reculegere la Casa Alba cu ocazia implinirii a 16 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001.

Curs valutar 11 septembrie. Scade dolarul american

Cursul valutar valabil luni, 11 septembrie, indica o depreciere notabila, de peste 2,5 bani, a cotatiei dolarului american in raport cu moneda nationala .

Presa locala: Dragnea a mers la Tebea cu elicopterul, pentru care ar fi platit circa 5000 euro

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers la serbarile de la Tebea cu un elicopter inchiriat, pentru care ar fi cheltuit circa 5000 euro, relateaza publicatia locala Glasul Hunedoarei, citand surse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )