Libnet.ro
UNICEF

15:30

Horoscopul zilei, 19 mai, cu Camelia Patrascanu. Luna in Rac, efecte benefice asupra multora

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei, 19 mai, cu Camelia Patrascanu. Luna in Rac, efecte benefice asupra multora

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul zilei de sambata, 19 mai. Dor de acasa, dor de cei dragi, spune Luna in Rac. Berbec: pot fi nostalgici azi, ar fi bine sa dea un. continuă pe Antena3

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 19 MAI 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 19 MAI 2018 pentru Zodia Rac - Chiar daca iti faci griji mai mari decat ar fi cazul, cand totul va reveni la normal iti vei da seama ca ceea ce parea a fi o problema, a fost de fapt un.

Horoscopul zilei 9mai, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va avea de suferit din cauza celor din jur

Camelia Patrascanu a prezent, miercuri, la Antena 3, horoscopul zilei pentru fiecare zodie in parte. Berbec - Atentie la starile sufletesti ale celor din jur Taur - Pot.

Horoscopul zilei 17 mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va avea parte de succes financiar

Berbec - au o zi frumoase pentru vorbe, vorbe de dragoste sau vorbe politicoase si diplomate de mare ajutor atat in business cat si in relatiile de familie. Taur - conjunctia Luna-Venus poate aduce bani, fie.

Horoscop 19 mai 2018. Venus intra in Rac cu multe cadouri pentru toti!

Iata horoscopul zilei pentruSAMBATA 19 mai 2018, ziua in care Venus, zeita iubirii si frumusetii in toate formele ei intra in emotionalul si casnicul Rac pana pe 18 iunie 2018. Cuvintele ce.

Horoscopul zilei de 18 mai cu Camelia Patrascanu. O zodie trebuie sa fie atenta la cheltuieli

Berbec. Casa si caminul si familia sunt pe primul loc sau, pentru altii, mediul sau anturajul profesional. Taur. Vorbe bune astazi si foarte aplicate. Trebuie sa veniti cu date, cu cifre pentru a va.

HOROSCOP Camelia Patrascanu: Tranzite astrale rare si schimbari majore in urmatorii 7 ani pentru toate zodiile

Camelia Patrascanu a fost invitatul special al Mirelei Voicu la emisiunea Voi cu Voicu. Astrologul a anuntat schimbari importante pentru fiecare zodie declansate de cateva tranzile astrale rare. Stire.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 19 MAI 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 19 MAI 2018 pentru Zodia Pesti - Nu trata criticile cam dure care sunt indreptate impotriva ta ca pe un atac la persoana, pentru ca nu acesta e rolul lor! HOROSCOPUL ZILEI DE.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 19 MAI 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 19 MAI 2018 pentru Zodia Varsator - Felul in care te privesc ceilalti devine stimulentul cel mai bun pentru a-ti recastiga increderea in propria persoana.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 19 MAI 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 19 MAI 2018 pentru Zodia Capricorn - Nu te crampona de un singur aspect spre care iti canalizezi toata energia, pentru ca uneori pot aparea si alte variante care pot fi acceptate pe.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 19 MAI 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 19 MAI 2018 pentru Zodia Sagetator - Nu te crampona de un singur aspect spre care iti canalizezi toata energia, pentru ca uneori pot aparea si alte variante care pot fi acceptate pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )