Libnet.ro
UNICEF

10:00

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

B1 B1,
HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

Nativii au o zi agitata,plina de noi oportunitati. Mare atentie, insa nativii sunt predispusi sa intre in conflict cu ceilalti. Pana pe 12 iulie, scorpioniisunt sfatuiti sa fie atenti la. continuă pe B1

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

Duminica, 5 iulie, are loc o frumoasa eclipsa de luna in zodia Capricorn. Evenimentul aduce schimbari uriase. Nu-ti mai pune limite, aceasta eclipsa are menirea de a te impinge de la spate. Nu duci lipsa.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

Cand mergi pe un teren stabil, nimic nu te poate abate de la calea cea dreapta. Esti un exemplu de responsabilitate si maturitate, faci totul organizat, cu cap, pentru ca ai o idee foarte clara in minte pe care vr.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Rac

Nativii sunt din nou vedete, Soarele este in continuare in zodia lor pana pe 22 iulie. A doua luna noua din acest an se va forma tot in Rac, ceea ce este o exceptie. Asa ca Racii au o zi importanta,.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Capricornii sunt si ei vedete ca si Racii datorita eclipsei de Luna care s-a format pe 5 iulie si a Lunii noi care se formeaza in Rac. Pe plan sentimental relatia nativilor este pe butuci, ceea ce-i face.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Gemeni

Mercur, guvernatorul zodiei este in retrograd pana pe 12 iulie, ceea ce-i face pe nativi sa aiba in continuare parte de neintelegeri si de blocaje in activitati comerciale sau in afaceri. Prin urmare,.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Berbec

Berbecii vor incerca sa rezolve acum, ce nu au rezolvat in ultimele luni sau chiar ultimii ani. Nativii vor lua decizii importante, vor incepe un nou capitol, pentru care vor trebui sa renunte la ceva.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

Nativii acestei zodii se simt obositi, apasati si se simt legati de maini si de picioare. Varsatorii au senzatia ca lucrurile merg prea incet fata de cum si-ar dori, iar rabadarea le este pusa la.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Pestii au noroc de bani castigati din talentul lor. Unii Pesti si-ar putea sa-si deschida o afacere. Pe plan sentimental, nativii sunt dornici de afectiune si de intelegere.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

Nativii zodiei Balanta au scapat de presiunea lui Marte pe zona sanatatii. insa, Marte s-a mutat in zona relatiilor de cuplu, a parteneriatelor si a afacerilor. Astfel, nativii vor fi solicitati sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Sagetator

Sagetatorii se vor axa pe aventura, distractie si creativitate. Astfel, nativii vor trai tot felul de escapade sentimentale, care-i vor costa scump. Atentie! .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )