Libnet.ro
UNICEF

09:16

Horoscopul zilei pentru VINERI 5 APRILIE. Luna Noua in Berbec! Norocul e pentru cei curajosi!

B1 B1,
Horoscopul zilei pentru VINERI 5 APRILIE. Luna Noua in Berbec! Norocul e pentru cei curajosi!

Astazi este Luna Noua in Berbec si este startul cel mai proaspat dintre toate starturile! Este timpul sa fii curajos pe noi teritorii si sa iti detoxifiezi viata in favoarea a noi dezvoltari ce aduc entuziasm. Si ce. continuă pe B1

Horoscopul zilei pentru JOI 4 APRILIE. Preziua Lunii Noi, ce sa faci, ce sa nu faci?

Astazi Luna intra in Berbec si se pregateste pentru Luna Noua de maine care are un mesaj foarte important pentru noi. Lucrurile merg, in sfarsit, inainte, dinamic, cu forta si fara oboseala ! Astazi totusi exista ceva.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Berbec -Vestea pe care o primesti azi te pune pe ganduri si te dezarmeaza, pentru ca suna cu totul altfel decat te asteptai. Pe moment, ai tendinta.

Horoscopul zilei pentru MIERCURI 3 APRILIE. Pregatirea terenului pentru Luna Noua de vineri!

Astazi Luna aluneca usor in Pesti si ceva iese si se disipa din viata ta. Este un final bun. Este un semn ca obstacolele se dizolva incet incet. Nu mai este timpul sa te invarti in cerc, nu mai ai de ce sa stai in.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti -Priveste un pic catre obarsii, catre vremuri de demult sau spre povestile de viata ale rubedeniilor, pentru ca poate reveni ceva in.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Varsator -Fii mai tolerant cu cei din jurul tau, mai ales cu cei care fac parte dintr-o cu totul alta generatie decat tine sau formati in alt sistem.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Ai planificat demult o calatorie si i-a sosit vremea! Pleci la drum cu bucurie, cu mari sperante fata de ceea ce vei gasi la destinatie,.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Starea de confort emotional care te invaluie e un semn bun, cum ca tot ce a fost mai greu in etapa parcursa pana acum a trecut si se rein.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Vrei o schimbare de decor si discuti cu ceilalti membri ai familiei despre ideile tale de renovare sau de improspatare a spatiului in care.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Balanta -Azi ai putea gasi multa intelegere in lucruri sfinte, ca atare deschide un drum mai larg spre spiritualitate. Daca simti nevoia sa mergi.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 5 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioara -Daca primesti sustinerea potrivita de la cei din jur, esti capabil de succese de rasunet, deci cel mai greu e sa-ti alegi tovarasii.

ştiri de la B1

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )