Libnet.ro
UNICEF

13:00

HOT! Anca Florescu REVINE si lanseaza single-ul Hearts Collide!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Anca Florescu REVINE si lanseaza single-ul Hearts Collide!

Muzica este o parte importanta din viata Ancai Florescu, iar cel mai recent single, Hearts Collide, confirma acest lucru. Reprezinta un nou inceput, o piesa in care am mare incredere. Piesa este o productie Mosquito Production, muzica Gabriel Baruta si versurile NAVI. Sunt sigura ca multe persoane se vor regasi in mesajul piesei si vor . continuă pe Devorator Monden

New artist: Y5 lanseaza single-ul de debut oficial Going Up!

Y5, acronim de la Why Five, este un boy band spaniol care s-a format prin intermediul show-ului TV El Hormiguero 3. In cadrul competitiei juriul si publicul au avut de ales cei cinci componenti ai grupului, acestia fiind Christian Villanueva, Fabio Arrante, Mark Lysander, Jorge Ansotegui si Alberto Landron de Guevara. Baietii lucreaza in aceasta .

New artist: Caroline Brooks isi incearca norocul pe cont propriu cu single-ul Parachute!

De ce spunem pe cont propriu? Pentru ca artista nu este inscrisa la nicio casa de discuri insa, cu toate acestea, Caroline Brooks si-a lansat in anul 2010 EP-ul de debut Caroline Brooks, iar in luna aprilie a acestui an a revenit in atentia publicului cu un track intitulat Tomorrow, Tonight. Caroline Brooks este o .

Ecaterine ne aduce o Zi cu Soare, alaturi de Dima! Asculta aici noul lor single!

Desi norii de afara anunta o zi ploiasa, frumoasa Ecaterine lanseaza single-ul Zi cu soare, o piesa ce ne transpune in atmosfera plina de romatism a unei zile senine, petrecute in Paris. Sunt indragostita de piesa, de romantismul inocent pe care il degaja, de parfumul unei zile de primavara in care simti pentru prima data .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )