Libnet.ro
UNICEF

11:45

HOT! Anda Adam dezvaluie primele imagini din clipul piesei Daca ar fi

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Anda Adam dezvaluie primele imagini din clipul piesei Daca ar fi

Anda Adam va lansa noua sa piesa, mult asteptata de fani, pe scena celei mai mari gale muzicale din Romania, Media Music Awards, organizata la Sibiu pe 19 septembrie. Daca ar fi, melodia produsa de echipa HaHaHa Production, se anunta un mare hit si vine dupa succesul fulminant de care a avut parte precedenta AMO, . continuă pe Devorator Monden

Anda Adam revine cu un nou hit pe scena Media Music Awards!

Anda Adam va lansa noua sa piesa, mult asteptata de fani, pe scena celei mai mari gale muzicale din Romania, Media Music Awards, organizata la Sibiu pe 19 septembrie. Continue reading .

Anda Adam a fost votata drept artistul cu cel mai bun show la Media Music Awards

Anda Adam a fost desemnata, in urma unui sondaj online, drept artistul cu cel mai bun show realizat in cadrul editiei de anul trecut a galei de premii Media Music Awards. Continue reading .

Iubire mare? Anda Adam, surprinsa de Catalin Botezatu in backstage! S-au plimbat pe plaja in toiul noptii ca doi indragostiti!

Catalin Botezatu i-a facut Andei Adam o surpriza afisandu-se la unul din concertele acesteia de pe litoral. Designerul a urmarit concertul din culise si a asteptat-o dupa recital in spatele scenei pentru a o invita la o plimbare pe plaja, in toiul noptii. Continue reading .

Primele imagini cu uriasul smartphone pregatit de Nokia

Nokia este pe cale sa lanseze un telefon cu ecran mai mare decat restul produselor din gama, care va intra in categoria fabletelor, telefoanele de la limita tabletelor. Modelul se va numi 1520 si a aparut deja in imagini pe internet.

Primele imagini cu phabletul Nokia Lumia Bandit

Nokia Lumia 1520 sau Lumia Bandit se pare ca va fi numele primului phablet cu Windows Phone 8 creat vreodata de finlandezi. Intr-o lume guvernata din ce in ce mai mult de smartphone-uri cu dimensiuni generoase, se pare ca nu va mai dura foarte mult pana va intra si Nokia in aceeasi hora cu Samsung, LG, HTC, Huawei. Lumia 1520 este numele pe care se vehiculeaza ca-l va purta primul phablet produs de Nokia. Imortalizat pentru prima data in imaginea [].

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )