Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOT! Andreea Balan se iubeste cu Sonny Flame, in clipul piesei IUBI!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Andreea Balan se iubeste cu Sonny Flame, in clipul piesei IUBI!

Andreea Balan continua sa ne suprinda placut cu fiecare aparitie, dovedind ca stie sa se reinventeze si sa aduca elemente surpriza si mai ales sexy cu fiecare videoclip. Piesa Iubi, cel mai nou single Andreea Balan este o colaborare cu Sonny Flame si beneficiaza de un videoclip provocator si sexy, in care cei doi artisti . continuă pe Devorator Monden

HOT! Clipul piesei Story Of My Life al formatiei One Direction a scapat pe internet!

Bucurie mare in randul directionerilor! Clipul celui mai nou single marca One Direction, intitulat Story of My Life, a scapat pe internet cu 48 de ore mai devreme decat era programat sa apara, Vevo postand accidental videoclipul, retragandu-l insa ulterior. In clip Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik si Liam Payne sunt infatisati .

Paramore vor dezvalui clipul piesei Daydreaming pe 5 noiembrie!

Noua piesa este extrasa ca single oficial de pe cel de-al patrulea album din cariera formatiei americane, intitulat simplu Paramore. In urma cu putin timp a fost confirmat faptul ca pe cinci noiembrie va fi lansat videoclipul oficial al piesei Daydreaming. Noul single a fost compus de Hayley Williams si Taylor York, producatorul acesteia fiind .

Dulce Maria si Julion Alvarez vor lansa clipul piesei Lagrimas pe 5 noiembrie!

Noua piesa a celor doi artisti va fi inclusa pe viitorul album de debut oficial al Dulce Mariei care este asteptat sa se lanseze in decursul acestui an, nefiind inca dezvaluite nici titlul sau detalii elocvente despre acesta. In urma cu putin timp a fost confirmat faptul ca maine, cinci noiembrie, va avea loc premiera .

apl.de.ap da startul petrecerii alaturi de multe domnisoare sexy in clipul piesei Going Out!

Dupa ce will. am si Fergie, colegii lui apl. de. ap din formatia Black Eyed Peas, si-au incercat norocul in muzica si pe cont propriu si s-au bucurat de un mare succes, iata ca si artistul de origine filipineza este pregatit sa ia cu asalt topurile cu proiectele sale solo. Pentru inceput apl. de. ap a lansat un prim single .

The Game isi rasfata iubita in clipul piesei All That (Lady) feat. Big Sean, Lil Wayne, Fabolous Jeremih!

Piesa pentru care rapperul american a lansat in urma cu putin timp un clip este extrasa ca single oficial de pe albumul Jesus Piece, material aparut in decembrie 2012. Produsa de Cool Dre, piesa All That Lady) a devenit single oficial anul acesta in februarie, de abia acum acesta avand parte si de un .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )