Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Azealia Banks se transforma in Sailor Moon in clipul piesei ATM Jam feat. Pharell Williams!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Azealia Banks se transforma in Sailor Moon in clipul piesei ATM Jam feat. Pharell Williams!

Regizat de Rony Alwin, clipul piesei ATM Jam a avut premiera pe 20 octombrie. In cadrul clipului colorat si plin de fete sexy, colaboratorul Pharell Williams nu isi face deloc aparitia, ci doar Azealia Banks, care in unele cadre intra in pielea personajului Sailor Moon, si mai multe domnisoare care poarta costume de baie minuscule. continuă pe Devorator Monden

HOT! Anna Lesko si Pavel Stratan lanseaza clipul piesei Leagana barca!

Anna Lesko si Pavel Stratan, alaturi de Live Artist, lanseaza videoclipul piesei Leagana barca, regizat de Alex Ceausu. Filmarea acestui videoclip a fost o experienta unica. Timp de o saptamana, cat au durat aproximativ filmarile, am avut parte de o productie deosebita, fiind incluse chiar si locomotive, vagoane, filmari aeriene, diferite macarale, participand peste 150 .

HOT! Tamar Braxton, sexy si inconjurata de barbati topless in clipul piesei Hot Sugar!

In urma cu cateva saptamani sora mai mica a celebrei Toni Braxton a postat pe contul sau de Instagram cateva imagini surprinse in timpul filmarilor acestui clip. Dupa aproximativ o luna Tamar Braxton ne ofera versiunea full a noului sau videoclip pentru piesa Hot Sugar. In cadrul acestuia Tamar Braxton apare purtand mai multe tinute .

HOT! Maga (Vunk) si Tudoran (Ca$$a Loco) lanseaza clipul piesei Copilul din mine!

Gabriel Maga si Cosmin Tudoran, cei doi artisti care activeaza in trupele Vunk, respectiv Ca$$a Loco, si-au unit talentul muzical pentru piesa Copilul din mine, care se bucura de asemenea si de vocea lui Cornel Ilie, cat si a Vioricai Pintilie. Cosmin Tudoran a spus despre noul proiect din care face parte: Urmarim un sound .

Redfoo, urmarit de politie in clipul piesei Lets Get Ridiculous!

Fostul membru LMFAO a dezvaluit acum cateva ore clipul celui mai nou single al sau, intitulat Lets Get Ridiculous, extras de pe primul sau album solo, I Look Good Naked!, care este asteptat sa se lanseze la sfarsitul acestui an. In cadrul clipului, cum altfel daca nu nebun, colorat si plin de distractie, Redfoo este .

Dizzee Rascal aduce in discutie revoltele tinerilor din Londra in clipul piesei Love This Town feat. Teddy Sky!

Cel mai nou single extras de pe ultimul album al lui Dizzee Rascal beneficiaza de un clip foarte emotionant care a avut premiera saptamana aceasta. Love This Town, in colaborare cu Teddy Sky, este cel de-al saselea single per total extras de pe recentul album al rapperului, The Fifth. In cadrul noului sau clip Dizzee .

Drake filmeaza clipul piesei Worst Behavior! Vezi aici fotografii de la filmari!

Desi ocupat cu punerea la punct a ultimelor detalii ale turneului Would You Like A Tour?, rapperul canadian Drake si-a gasit timp sa filmeze si un clip pentru o noua piesa, intitulata Worst Behavior. Trackul face parte de pe ultimul album al artistului, Nothing Was The Same, nestiindu-se inca daca este extras ca single oficial .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )