Libnet.ro
UNICEF

13:30

HOT! Britney Spears prezinta 2 noi teasere pentru videoclipul piesei Perfume!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Britney Spears prezinta 2 noi teasere pentru videoclipul piesei Perfume!

Maine, 10 decembrie, cantareata Britney Spears ne va oferi cel mai nou videoclip al sau, pentru piesa Perfume, extrasa ca single oficial de pe recent lansatul album Britney Jean. Dupa ce a dezvaluit un prim teaser pe pagina sa de Vevo, diva americana si-a mai incantat fanii cu doua sneek peak-uri postate pe contul sau . continuă pe Devorator Monden

HOT! Britney Spears prezinta noi imagini din videoclipul piesei Perfume! Vezi aici un scurt teaser!

Saptamana viitoare vom avea ocazia sa ne delectam cu intreg videoclipul piesei Perfume, cel de-al doilea single extras de pe noul album al divei, Britney Jean, care a fost lansat pe trei decembrie. Anuntul a fost facut prin intermediul unui post de pe retelele de socializare in cadrul caruia artista a dezvaluit si un prim .

HOT! Untouchable revin cu un nou videoclip, pentru piesa Trip!

Trip este prima piesa lansata de Sleepy si D. Action, membrii Untouchable, in doi ani de zile, baietii fiind ocupati in acest interval de timp cu instruirea in cadrul armatei. Drept cadou pentru fanii nerabdatori care asteptau comebackul lor, grupul sud-coreean au filmat si clip oficial pentru noua lor piesa. Produsa de colaboratorul loial al .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )