Libnet.ro
UNICEF

19:30

HOT! Cher Lloyd a interpretat live in premiera o noua piesa de pe viitorul album Goodnight!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Cher Lloyd a interpretat live in premiera o noua piesa de pe viitorul album Goodnight!

Noul track, despre care inca nu se stie daca are sanse sa fie lansat ca single oficial, a fost interpretat live in versiune acustica in cadrul unei sesiuni a site-ului billboard. com. Goodnight va fi inclusa pe cel de-al doilea album din cariera lui Cher Lloyd, intitulat Sorry Im Late, care este asteptat sa se lanseze . continuă pe Devorator Monden

Ed Sheeran a interpretat live in cadrul unui concert o noua piesa So In Love!

Comebackul mult asteptat al artistului britanic este pe cale sa se produca oficial! Acest lucru este prevestit de faptul ca Ed Sheeran a interpretat live in premiera pe 29 octombrie in cadrul unui show pe Madison Square Garden o noua piesa, intitulata So In Love. Anuntul ca va interpreta in premiera o piesa nedezvaluita pana .

Fresh! Shin Jae emotioneaza inimile fanilor cu o noua piesa I Hope You Come Back Because Of This Song!

Artistul sud-coreean, cunoscut pentru faptul ca inregistreaza mai mult piese pentru coloanele sonore ale filmelor si mai putin pentru propriile proiecte muzicale, isi face comebackul cu o noua balada care se potriveste perfect cu sezonul rece ce se apropie. I Hope You Come Back Because Of This Song este noua piesa a lui Shin Jae .

Fresh! Omarion revine cu o noua piesa Love Other Drugs!

Pe cinci noiembrie cantaretul american va lansa un nou mixtape, intitulat Care Package 2, pe scurt CP2. Acesta va fi continuarea mixtape-ului lansat de Omarion in 2012, Care Package. Artistul a dezvaluit online in urma cu cateva ore o prima piesa de pe acest material, intitulata Love Other Drugs, care de asemenea este si .

Fresh! Tinie Tempah si Emeli Sande se reunesc si lanseaza o noua piesa A Heart Can Save The World!

Piesa in colaborare dintre rapperul britanic si talentata cantareata este inclusa pe viitorul album al lui Tinie Tempah, intitulat Demonstration, care va fi lansat pe patru noiembrie. A Heart Can Save The World a fost compusa de cei doi artisti in colaborare cu Naughty Boy. Piesa se evidentiaza prin vocea calda a lui Emeli Sande .

HOT! Matteo lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Panama!

Matteo lanseaza unul dintre cele mai vesele videoclipuri ale finalului de an cu Panama, o multime de dansatori si multa energie pozitiva! Filmarile pentru Panama s-au desfasurat pe durata unei nopti, iar regia si productia au fost asigurate de Lanoy Video Production. Panama este un clip de imagine, care se bazeaza foarte mult pe dans.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )