Libnet.ro
UNICEF

11:15

HOT! Demi Lovato a dezvaluit coperta si lyric video-ul piesei Neon Lights!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Demi Lovato a dezvaluit coperta si lyric video-ul piesei Neon Lights!

Talentata cantareata americana pare ca abia de acum incepe sa isi promoveze cu adevarat ultimul material de studio, intitulat simplu Demi, care a fost lansat anul acesta in mai. Acum cateva ore Demi Lovato a dezvaluit online atat coperta celui mai recent single al sau, Neon Lights, cat si lyric video-ul acestuia. Coperta ne infatiseaza . continuă pe Devorator Monden

HOT! Xonia a lansat un lyric video, pentru frumoasa balada YOU I!

XONIA revine in aceasta toamna cu balada de dragoste YOU I, single ce beneficiaza si de un lyric video disponibil de astazi pe YouTube. In urmatoarele zile, XONIA va filma videoclipul piesei YOU I, iar de regia acestuia se va ocupa Anthony Icuagu. YOU I este o alta etapa a cariere mele.

Fresh! Noni feat. Shatyr lanseaza piesa Easy to love (Lyric Video)

Noni a lansat single-ul Easy to love, insotit de un lyric video cat se poate de incitant! Cunoscut ca fiind pustiul simpatic, se pare ca Noni s-a maturizat atat ca imagine cat si ca sound. Single-ul reprezinta o colaborare cu un artist urban, Shatyr, alaturi de care a lansat si piesa MoneyChin in urma cu .

Snoopzilla Dam-Funk au dezvaluit coperta si tracklistul EP-ului 7 Days Of Funk + clipul piesei Faden Away!

Rapperul Snoop Dogg, cunoscut acum publicului ca si alter ego-ul sau funk Snoopzilla, va lansa pe trei decembrie un mini album in colaborare cu muzicianul Dam-Funk, intitulat 7 Days Of Funk, dezvaluindu-se recent faptul ca acesta va fi si numele lor de scena. Astfel duo-ul 7 Days of Funk au dat publicitatii acum putin timp .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )