Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un barbat din Iasi a sunat la 112 sa anunte ca si-a omorat mama, insa femeia era moarta de sapte ani. Ce a urmat

Antena3 Antena3,
Un barbat din Iasi a sunat la 112 sa anunte ca si-a omorat mama, insa femeia era moarta de sapte ani. Ce a urmat

Un barbat din satul Ciorani, comuna Belcesti, judetul Iasi, a sunat la numarul de urgenta 112 si a spus ca si-a omorat mama. continuă pe Antena3

Un barbat din Iasi a sunat la 112 si a marturisit ca si-a ucis mama. Descoperirea socanta facuta ulterior de oamenii legii

Un barbat din Iasi a sunat la numarul unic de urgenta 112 si a marturisit ca si-a ucis mama. Ulterior, politistii au constatat ca era un anunt fals si ca femeia era decedata de sapte ani.

Scandalos. Un barbat din Vaslui a fost amendat pentru ca e balbait, iar operatorii 112 au crezut ca e baut

Un barbat din judetul Vaslui, care ara un defect de vorbire, a castigat procesul cu Politia Romana, dupa ce a fost amendat pe motiv ca ar fi alertat fals autoritatile la 112.

Un tanar din Iasi a murit intr-un accident rutier infiorator. Uluitor ce viteza avea in momentul impactului

Drumurile tarii, la inceput de an, se pare ca a mai facut o victima. Din cauza vitezei si a neadaptabilitatii la conditiiile de trafic, un tanar de 29 de ani a decedat intr-un accident de masina. Un tanar din Iasi a murit intr-un accident rutier infiorator Tragedia s-a intamplat in Lunca Cetatuii, in Iasi, marti .

Misterul crimei de pe un camp din Iasi. Detalii nestiute despre unul din suspecti

Procurorii ieseni au identificat-o pe femeia care a fost gasita moarta, vineri, 3 ianuarie, pe un camp din Iasi. Doi barbati sunt acuzati ca au violat-o si ucis-o, dupa care i-au abandonat trupul.

Cu ce barbat din politica trebuia sa se marite Maria Constantin. Totul s-a petrecut inainte sa il cunoasca pe Marcel Toader

Maria Constantin s-ar fi iubit cu un primar din judetul Teleorman si ar fi urmat sa se casatoreasca cu el, inainte sa il cunoasca pe Marcel Toader. Este declaratia facuta in urma cu mai multi ani de un apropiat al cantaretei, care a mai spus ca interpreta de muzica populara isi dorea sa devina celebra .

Jennifer Aniston a primit inelul de logodna? Cine este noul barbat din viata ei?

Jennifer Aniston a bifat una dintre cele mai reusite aparitii la Golden Globes 2020, insa un anume detaliu a fost cel care a atras privirile tuturor. Este vorba despre inelul purtat de actrita care i-a dus pe toti cu gandul la o posibila. logodna! .

Descoperire macabra. Fostul contabil al Episcopiei Husilor, gasit spanzurat in locuinta sa din Iasi

Fostul contabil de la Episcopia Husilor, Marius Catalin Genes, s-a spazurat ieri, in locuinta sa, din municipiul Iasi. Trupul neinsufletit a fost descoperit ieri de un apropiat, care a sunat la 112.

Un barbat din Botosani a chemat ambulanta, sustinand ca i se opreste inima daca nu alerga intruna. A fugit pe langa casa pana au venit medicii

Un barbat in varsta de 40 de ani, din orasul Flamanzi, judetul Botosani, a fost adus cu ambulanta, in a doua zi a anului, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, dintr-un motiv cel putin bizar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )