Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Frantuzoaica Tal si formatia Little Mix colaboreaza pentru o noua piesa Une Autre Personne!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Frantuzoaica Tal si formatia Little Mix colaboreaza pentru o noua piesa Une Autre Personne!

Inedita colaborare dintre cantareata din Franta de origine israeliana Tal Benyerzi si formatia britanica Little Mix va fi inclusa ca bonus track pe noul material al grupului, intitulat Salute, care va fi lansat pe 10 noiembrie in UK si pe patru februarie 2014 in US. Une Autre Personne, compusa de Tal Benyerzi, contine atat versuri . continuă pe Devorator Monden

Taylor Swift si Little Mix au cantat live la X Factor UK! Vezi aici momentele artistelor!

Duminica, trei noiembrie, a avut loc o noua editie live a celebrului concurs de talente. Asa cum ne-am obisnuit, organizatorii au adus, ca in fiecare saptamana, alte doua nume cunoscute din industria muzicala care sa incante audienta cu hiturile lor. Little Mix, foste participante la X Factor UK si singurul grup care a castigat vreodata .

HOT! LEDApple revin cu un nou videoclip, pentru piesa With The Wind!

Seria baladelor lansate de artistii kpop continua, de aceasta data baietii din formatia LEDApple incalzind inimile fanelor cu frumoasa piesa With The Wind si emotionantul clip al acesteia. Clipul incepe cu un cadru in care o tanara domnisoara deschide o cutie portocalie si scoate din aceasta un sistem audio pentru muzica, punandu-si apoi castile pe .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )