Libnet.ro
UNICEF

08:30

HOT! Freddy lanseaza single-ul La mine-n dormitor |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Freddy lanseaza single-ul La mine-n dormitor |AUDIO

Cu doar o zi inainte de Sf. Mos Nicolae, Freddy, cea mai noua aparitie din industria muzicala romaneasca, lanseaza un prim single ce se numeste La mine-n dormitor. Freddy are energie pozitiva si spera sa transmita lucrul acesta tuturor celor care vor fi curiosi sa ii asculte piesa, produsa de Alin Radu, cel care a [. continuă pe Devorator Monden

PREMIERA: Adam B lanseaza single-ul City Lights, produs de ConnectR |AUDIO

In prag de sarbatori, solistul Adam B s-a gandit sa faca un cadou special de Mos Nicolae, astfel lanseaza noul lui single City Light, cu care spera sa cucereasca topurile muzicale din Romania si nu numai! City Lights e o piesa de traire lucrata in studioul Rappin On Production impreuna cu Stefan Mihalache Connectr) si [.

Simona Nae lanseaza single-ul Ai ceva |AUDIO

Dupa ce a lansat doua single-uri noi: Badly, la inceputul lunii octombrie, care a adus si o schimbare de look a artistei si Ciao, aparut in aceasta vara, Simona Nae vine cu un nou single, Ai ceva. Ai ceva a fost produsa de baietii de la Rolla 7 Records, cu care cantareata a lucrat si [.

Nane lanseaza single-ul NOI 2 feat. George Hora |AUDIO

Nane lanseaza single-ul NOI 2 in colaborare cu cunoscutul producator timisorean George Hora. Nane, pe numele sau real Stefan Avram Cherescu, este unul dintre artistii noului val al hip-hopului romanesc. Din 2006 cand s-a apucat de muzica si pana in prezent a lansat mai multe piese si aproape in fiecare an a scos un mixtape.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )