Libnet.ro
UNICEF

09:15

HOT! French Montana si The Weeknd, inconjurati de fete sexy in clipul piesei Gifted!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! French Montana si The Weeknd, inconjurati de fete sexy in clipul piesei Gifted!

Dupa lansarea a trei single-uri oficiale, French Montana a decis ca e cazul sa continue promovarea albumului de debut, Excuse My French, prin lansarea unor noi single-uri promotionale, trackul Marble Floors, lansat in decembrie 2012, fiind cel care a purces primul la drum in aceasta calitate. Treptat a ajuns si randul piesei Gifted, interpretata alaturi . continuă pe Devorator Monden

HOT! 2 Chainz, inconjurat de fete sexy in clipul piesei Used To!

Noua piesa a rapperului reprezinta cel de-al doilea single extras de pe recentul sau album, B. II: Me Time, care a fost lansat pe noua septembrie si care a debutat pe locul trei in Billboard Hot 200. Single-ul beneficiaza acum si de un clip in cadrul caruia 2 Chainz reuneste formatia Hot Boys, fiind prezenti .

Miley Cyrus apare ca featured artist in remixul piesei lui French Montana Aint Worried About Nothin!

In luna august fosta vedeta Disney si rapperul american ne-au tease-uit cu un mic fragment din remixul acestui piese, in mini clipul postat pe internet atunci aparand Miley Cyrus in studio alaturi de French Montanainterpretand cateva versuri din remixul recent lansat. Iata ca acum insa ne putem delecta cu intreg remixul piesei Aint Worried About .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )