Libnet.ro
UNICEF

13:15

HOT! Geri Halliwell filmeaza clipul piesei Half Of Me! Vezi aici o fotografie teaser!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Geri Halliwell filmeaza clipul piesei Half Of Me! Vezi aici o fotografie teaser!

Dupa ce in urma cu cateva zile fosta membra Spice Girls le-a oferit fanilor sai spre ascultare noul single, Half Of Me, in versiune de studio, artista incepe sa ne dezvaluie si detalii despre clipul aferent piesei. Astfel, in fotografia de la filmarile clipului recent postata pe contul de Twitter al cantaretei o putem vedea . continuă pe Devorator Monden

Geri Halliwell a lansat versiunea de studio a piesei Half Of Me!

In urma cu aproximativ o luna fosta membra Spice Girls si-a interpretat live in premiera noul single oficial in cadrul unui eveniment sportiv din Australia. Acum cateva ore insa Geri Halliwell a dat publicitatii versiunea de studio a piesei Half Of Me, aceasta fiind primul single extras de pe viitorul sau album. Pe langa dezvaluirea .

HOT! GRAY prezinta clipul piesei Dangerous feat. Jay Park + maxi single-ul Call Me GRAY!

GRAY este un tanar artist sud-coreean din sfera hip-hop, acesta fiind inscris la casa de discuri a lui Jay Park, AOMG, alaturi de care artistul a inregistrat in colaborare noul sau single, intitulat Dangerous, care acum beneficiaza si de un clip. Concomitent GRAY si-a lansat si maxi single-ul Call Me GRAY care, pe langa piesa .

HOT! N-SONIC revin in forta cu clipul piesei RUN RUN + EP-ul Into The Light!

Grupul sud-coreean revin in atentia fanilor lor nu numai cu un nou single, un nou clip si un nou material, ci si cu o noua imagine, mult mai dura dar care ii prinde de minune pe baieti! Dovada sta clipul recent lansat al single-ului RUN RUN in cadrul caruia membrii formatiei adopta un stil .

HOT! Kanto isi face debutul oficial cu clipul piesei What You Want feat. Sunggyu!

Tanarul artist sud-coreean a lansat in urma cu putin timp clipul noului sau single, intitulat What You Want, acesta fiind o colaborare cu Sunggyu, membru al formatiei INFINITE. What You Want reprezinta single-ul de debut oficial al lui Kanto, piesa fiind compusa de Bumkey. In cadrul clipului recent dezvaluit apar atat Kanto, cat si Sunggyu, .

HOT! Little Mix isi arata miscarile sexy de dans in clipul piesei Move!

Noul clip al fetelor a fost dezvaluit in urma cu doar cateva ore, cu putin timp inainte de premiera versiunii full a acestuia fiind postat pe retelele de socializare un scurt teaser. Move este primul single extras de pe cel de-al doilea album din cariera grupului Little Mix, intitulat Salute, care va fi lansat pe .

Rudimental au lansat clipul piesei Free feat. Emeli Sande + un remix al piesei in colaborare cu Nas!

Free, produsa de Amir Amor, Kesi Dryden, Piers Aggett si Leon Rolle, reprezinta cel de-al saselea single extras de pe albumul de debut al formatiei Rudimental, intitulat Home, care a fost lansat anul acesta in aprilie. Noul single al grupului britanic, in colaborare cu talentata Emeli Sande, beneficiaza acum si de un clip oficial, foarte .

HOT! Fly Project lanseaza videoclipul piesei Toca Toca!

Baietii de la Fly Project lanseaza astazi videoclipul piesei Toca Toca, filmat pe acoperisul Rin Grand Hotel si realizat de regizorul Alex Ceausu impreuna cu echipa de productie Ador Media. Toata lumea s-a distrat la filmari, am uitat ca avem de filmat si ne-am comportat ca la un concert normal, ne mai aminteam de asta .

Ariana Grande va lansa clipul piesei Right There feat.Big Sean pe 30 octombrie! Vezi aici fotografii si un scurt clip de la filmari!

Cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut al Arianei Grande va beneficia in scurt timp si de un clip oficial care va avea premiera miercuri, 30 octombrie. Right There face parte de pe albumul Yours Truly lansat luna trecuta si reprezinta o colaborare cu rapperul Big Sean. In urma cu putin timp .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )