Libnet.ro
UNICEF

12:45

Hot Jazz Band din Ungaria concerteaza pe scena Operei Maghiare din Cluj

Hotnews Hotnews,
 Hot Jazz Band din Ungaria concerteaza pe scena Operei Maghiare din Cluj

Aflat in turneu in Romania, Hot Jazz Band din Ungaria va concerta in data de 15 februarie de la ora 19. 00, la Opera Maghiara din Cluj. Concertul de la Cluj este al saselea dintr-un turneu de zece concerte. continuă pe Hotnews

Cea mai cunoscuta trupa de jazz din Ungaria canta la Opera Maghiara.

Una dintre cele mai cunoscute trupe de jazz din Europa, Hot Jazz Band din Budapesta, va concerta in data de 15 februarie la Opera Maghiara din Cluj-Napoca. Trupa infiintata in anul 1985 prelucreaza cu precadere muzica anilor 20, 30, 40 in stil dixie si swing. Hot Jazz Band este castigatoare a patru mari festivaluri internationale printre care Festivalul New Orleans Jazz-contest din Franta 1995) si cel mai mare festival de jazz din lume din Sacramento SUA), unde a .

Don Quijote se lupta cu morile de vant pe scena Operei Comice pentru Copii, in februarie

Celebrul roman semnat de Cervantes a fost transformat intr-un balet a carui muzica plina de viata, cu ritm de castaniete, a fost conceputa de compozitorul austriac Ludwig Minkus. Aventurile pline de umor ale exoticului personaj Don Quijote vor putea fi aplaudate pe scena Operei Comice pentru Copii in zilele de luni 10, 17, 24 februarie) si de marti 11, 18, 25 februarie), de la orele 11. 00 si 13. 00 doua reprezentatii in aceeasi zi).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )