Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Jessica D prezinta clipul noului single Get down feat. Glance!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Jessica D prezinta clipul noului single Get down feat. Glance!

Trupuri dezgolite si pline de sclipici, outfit-uri SM ce ne amintesc de paginile senzuale ale 50 Shades Of Grey, priviri jucause si beat-uri sexy acestea sunt ingredientele care au ca rezultat acest cocktail exploziv de beat-uri dance. Jessica D ne ofera astazi o surpriza odata cu lansarea unui nou videoclip hot crazy: Get . continuă pe Devorator Monden

I-KON prezinta teaserul noului single Hypnotic!

I-KON se pregateste sa revina in atentia oamenilor din industria muzicala si nu numai cu un single hipnotizant, care va avea premiera pe data de 1 octombrie 2013. Daca The Boy Who Likes To a fost o piesa de vara, care ne-a dus cu gandul la petreceri pe meleaguri insorite si calduroase, de data aceasta .

HOT! Mike WiLL Made It, Miley Cyrus, Wiz Khalifa si Juicy J ne prezinta clipul piesei 23!

Clipul, care a avut premiera pe 24 septembrie, a fost regizat de catre Hannah Lux Davis. 23, colaborarea dintre producatorul Mike WiLL Made It, fosta vedeta Disney Miley Cyrus si rapperii Wiz Khalifa si Juicy J, reprezinta primul single extras de pe albumul de debut al lui Mike, intitulat Est. In 1989: The Album, care .

Future ne prezinta clipul piesei Sh!t!

Rapperul american iese in strada alaturi de gasca sa in cel mai nou clip lansat, cel pentru single-ul Sh!t, piesa extrasa de pe albumul Honest, care va aparea in magazine incepand cu 26 noiembrie. Future este infatisat in mai multe cadre ale clipului cum ar fi intr-o sala de biliard, plimbandu-se cu o masina luxoasa .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )