Libnet.ro
UNICEF

13:31

HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu o noua piesa Hold Tight! Vezi aici coperta single-ului!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu o noua piesa Hold Tight! Vezi aici coperta single-ului!

Asa cum ne-am obisnuit in ultimele doua saptamani, zilele de luni ne fac cunostinta cu noi piese marca Justin Bieber, pe 21 octombrie urmand sa ne delectam cu Hold Tight. Confirmata ca cel de-al treilea single promotional, piesa beneficiaza de o coperta la fel de simpla ca a predecesoarelor sale, avand in mijloc un simbol. continuă pe Devorator Monden

Un clip promotional al piesei All That Matters a lui Justin Bieber a scapat pe internet!

Respectivul clip, neoficial de altfel, care si-a facut aparitia din neant pe binecunoscutul Youtube, a fost filmat in China in luna septembrie, Justin Bieber aratandu-ne miscarile sale de dans executate in timp ce se plimba pe Marele Zid Chinezesc. All That Matters este cea de-a doua piesa dezvaluita de artistul canadian din seria Music Mondays, .

Justin Bieber va lansa filmul Believe 3D de Craciun!

Ce cadou mai frumos ar putea primi belieberii de Craciun daca nu noul proiect cinematografic al starului lor preferat? Justin Bieber a confirmat de curand faptul ca filmul sau, Believe 3D, va sosi in cinematografe pe 25 decembrie. Sunt foarte entuziasmat sa fiu implicat in acest film si atat de incantat ca pot sa li-l .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )