Libnet.ro
UNICEF

22:00

HOT! Katy Perry si Robin Thicke au cantat live pe scena X Factor UK! Vezi aici momentele artistilor!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Katy Perry si Robin Thicke au cantat live pe scena X Factor UK! Vezi aici momentele artistilor!

Asa cum probabil stiti si voi si v-ati obisnuit, in cadrul galelor live ale concursului X Factor UK sunt invitati saptamanal cate doi artisti de top care sa incante spectatorii si telespectatorii cu hiturile lor recente. Dupa ce saptamana trecuta Ellie Goulding si Cher au primit ropote de aplauze din partea publicului pentru interpretarea pieselor . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Katy Perry a lansat online albumul Prism! Asculta aici piesele!

Cu doua zile inainte de lansarea oficiala a noului sau album, PRISM, Katy Perry, a decis sa ofere online tuturor fanilor sai posibilitatea de a asculta noile sale piese. 13 trackuri noi in versiunea standard) si 16 trackuri in versiunea deluxe) asta inseamna noul material discografic produs de Dr. Luke, Max Martin, Cirkut, Greg Wells, .

Katy Perry a dezvaluit un lyric video emotionant al single-ului Unconditionally!

Video-ul emotionant a fost postat pe contul de Youtube al cantaretei pe 18 octombrie. Unconditionally este cel mai recent single extras de Katy Perry de pe viitorul sau album, intitulat Prism, care va fi lansat pe 22 octombrie. Vreti sa invatati versurile celui de-al doilea single al meu Unconditionally? Acesta vorbeste despre toate tipurile de .

Vei plange! Katy Perry, clip liric emotional pentru piesa Unconditionally

Dupa ce a dominat topurile muzicale cu piesa Roar, Katy Perry lanseaza al doilea single de pe albumul Prism, care se numeste Unconditionally. Piesa se bucura de un clip liric emotional, regizat de Aya Tanimura.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )