Libnet.ro
UNICEF

13:45

HOT! Kelis va reveni cu un nou single oficial Rumble!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Kelis va reveni cu un nou single oficial Rumble!

Cantareata americana devenita celebra gratie hiturilor Milkshake si Trick Me este pregatita sa ia cu asalt topurile si radiourile din intreaga lume cu un nou single oficial, intitulat Rumble, care este extras de pe viitorul sau material discografic, al saselea ca numar, intitulat Food. Rumble este asteptat sa se lanseze la sfarsitul aceste luni si . continuă pe Devorator Monden

HOT! Austin Mahone va reveni cu un nou single oficial Banga! Banga!!

Anuntul a fost facut prin intermediul retelelor de socializare, Austin Mahone postand pe contul sau de Instagram un scurt clip care infatiseaza doar coperta animata a noului sau single ce isi schimba culorile permanent pe parcursul celor cateva secunde. Lansarea single-ului Banga! Banga! marcheaza si revenirea in peisajul muzical a lui Austin Mahone dupa ce .

HOT! Kylie Minogue va reveni cu un nou single Get It Up Ya feat. Brooke Candy!

Un nou comeback fierbinte ne asteapta spre sfarsitul acestui an! Kylie Minoguesi-a confirmat in urma cu putin timp revenirea in peisajul muzical, artista urmand a-si lansa luna aceasta noul single oficial, intitulat Get It Up Ya, in colaborare cu rapperita si stripteuza Brooke Candy. Cantareata australiana a dat in primavara acestui an primul semn al .

Fresh! Dev revine cu un nou single Kiss It feat. Sage the Gemini!

Cantareata americana, cunoscuta pentru hitul Bass Down Low, revine in atentia noastra cu un nou single oficial, intitulat Kiss It, in colaborare cu rapperul Sage the Gemini. Piesa va fi inclusa pe viitorul EP al lui Dev, intitulat Bittersweet July, care este asteptat sa se lanseze la inceputul anului 2014. Kiss It evidentiaza o evolutie .

Britney Spears a dezvaluit coperta si versurile noului single oficial Perfume!

Frumoasa cantareata le-a oferit fanilor sai in urma cu cateva ore atat coperta, cat si versurile noului sau single oficial, intitulat Perfume, care este extras de pe viitorul sau album, Britney Jean. Coperta o infatiseaza pe Britney Spears usor nostalgica, fiind dezvaluite doar chipul cantaretei si umarul sau stang, titlul albumului fiind scris intr-un mod .

Birdy a lansat videoclipul noului single oficial Light Me Up!

Piesa este extrasa de pe cel de-al doilea album din cariera tinerei cantarete, intitulat Fire Within, care a fost lansat pe 16 septembrie. Light Me Up este cel de-al treilea single extras de pe material, acesta beneficiind de un clip foarte colorat filmat in Londra. Birdy este infatisata in cadrul clipului alergand pe strazile din .

Fresh! Glorya revine si lanseaza un nou single CASI, CASI!

La fix 6 luni, dupa ce a fost fost lansat proiectul Nicole Cherry si piesa de mare succes Memories, echipa de la TommoProduction da lovitura din nou. De aceasta data, proiectul Glorya ia cu asalt piata muzicala din Romania, cu Casi Casi. Noul single al artistei a intrat deja pe unul din cele mai mari .

Fresh! Laura Pausini ne prezinta un nou single promotional Se Non Te!

Piesa compusa de Laura Pausini insasi in colaborare cu Niccolo Agliardi face parte de pe compilatia greatest hits 20 - The Greatest Hits pe care artista de origine italiana o va lansa pe 12 noiembrie. Se Non Te a fost lansata pe iTunes pe patru noiembrie, zi in care a avut premiera si pe posturile .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )