Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOT! Kylie Minogue, mai sexy ca niciodata in videoclipul piesei Sexercize! Urmareste-l aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Kylie Minogue, mai sexy ca niciodata in videoclipul piesei Sexercize! Urmareste-l aici!

Mai hot ca niciodata! Asa se prezinta Kylie Minogue in noul sau videoclip, cel pentru piesa Sexercize, diva australiana aratand. continuă pe Devorator Monden

Kylie Minogue este, la 45 de ani, mai sexy ca niciodata in clipul piesei Sexercise!

Kylie Minogue demonstreaza inca o data faptul ca trecerea anilor si problemele de sanatate pe care le-a traversat nu si-au lasat amprenta asupra corpului ei perfect, afisand o imagine mai sexy ca niciodata in cel mai nou videoclip al sau, la piesa Sexercise!.

Kylie Minogue, despre casatorie si copii: Anumite lucruri pur si simplu nu sunt scrise pentru mine

Cantareata australiana Kylie Minogue a declarat ca a acceptat, in sfarsit, faptul ca s-ar putea sa nu devina mama niciodata.

Eva Longoria se simte mult mai sexy o data cu trecerea timpului

Timpul este un avantaj pentru Eva Longoria. Vedeta din Neveste disperate recunoaste ca se simte mult mai sexy acum la aproape 40 de ani decat in tinerete.

Kylie Minogue s-a resemnat ca nu va fi niciodata mama

Dupa ani intregi in care a sperat sa-si gaseasca sufletul pereche, alaturi de care sa-si cladeasca o familie, a venit vremea ca artista ausraliana sa accepte faptul ca s-ar putea sa nu aiba niciodata experienta maternitatii.

CRISS BLAZINY lanseaza maine videoclipul piesei UNEORI ft. ADELINE! Vezi aici un scurt teaser!

Cunoscutul artist din zona undergorund, CRISS BLAZINY, lanseaza maine, 19 Martie, videoclipul noului sau single UNEORI, un featuring realizat alaturi.

Faze tari: L-au reparat la imprimanta. Fata unui pacient, reconstruita cu placute de titan printate in 3D; Nu o sa-ti vina sa crezi ce animal de companie are acest tanar. Toata lumea rade de el, dar nu-i pasa!; Frumoase, dar periculoase. Cele mai sexy in

E ireal ce si-a facut la chip! Toti incremenesc cand il vad: Esti diavolul in persoana. Se pare ca a fi diferit in aceste zile este o moda. De multe ori insa se intrece masura, iar rezultatul nu este unul placut. Oglinda care schimba expresia fetei. Inventia spectaculoasa a unui student japonez. Oglinda oglinjoara, cine este cel mai fericit sau trist din tara? Ei bine, la o asemenea intrebare, oglinda inventata de cercetatorii japonezi ar raspunde fix. pe dos!.

Studentii transnistreni din Galati nu s-ar mai intoarce niciodata acasa pentru a munci

Din dicutiile purtate cu mai multi tineri se poate trage o singura concluzie: nu le este teama de situatia tensionata din zona sau de Rusia, vor doar sa scape de saracie si somaj.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )