Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Mariah Carey, sexy pe coperta single-ului The Art Of Letting Go!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Mariah Carey, sexy pe coperta single-ului The Art Of Letting Go!

Cu doar doua saptamani inainte de lansarea noului sau single oficial, The Art Of Letting Go, diva a dat publicitatii coperta acestuia care ne prezinta o Mariah Carey foarte sexy asupra careia anii nu si-au lasat amprenta. Artista este infatisata in imaginea sexy purtand un costum de baie intreg crosetat stand in genunchi pe o . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Bieber lanseaza noul single promotional Recovery!

Citand un site strain, dupa ce inima i-a fost franta in piesa Heartbreaker artistul urmareste acum calea vindecarii in noul sau single promotional, intitulat Recovery, care a ajuns pe internet in urma cu doar cateva ore. Noua piesa lansata de Justin Bieber contine un sampler din hitul Fill Me In al lui Craig David aparut .

New artist: Rixton mizeaza pe parodie in videoclipul single-ului de debut Make Out!

Rixton este un boy-band britanic care a luat nastere in orasul Manchester, formatia fiind alcatuita din membrii Jake Roche, Danny Wilkin, Charley Bagnell si Lewi Morgan. Baietii au semnat contracte cu casele de discuri Interscope Records, Giant Little Man si School Boy si s-au apucat deja sa lucreze la albumul lor de debut ce este .

Mai sexy ca niciodata!

Starul din imagine se dezbraca in costum de baie pentru coperta viitorului ei single, The Art Of Letting Go. Vedeta afiseaza o silueta e invidiat, in ciuda faptului ca are peste 40 de ani si este deja mama a doi copii.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )