Libnet.ro
UNICEF

10:30

HOT! Omarion lanseaza cel mai fierbinte videoclip din cariera, pentru piesa Work! Vezi aici cum arata!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Omarion lanseaza cel mai fierbinte videoclip din cariera, pentru piesa Work! Vezi aici cum arata!

Birou sau dormitor? Se pare ca pentru Omarion nu conteaza locul atata timp cat se afla alaturi de femeia iubita. continuă pe Devorator Monden

Euro, la cel mai inalt nivel din ultimii trei ani, fata de dolar.

Euro s-a apreciat, vineri, cu peste 1% si a atins cel mai ridicat nivel din octombrie 2011, de peste 1,39 dolari pe unitate, transmite AFP, conform Mediafax. Interesul pentru euro a crescut incepand de joi, sustinut de declaratii incurajatoare ale presedintelui Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, referitoare la zona euro, unde institutia anticipeaza o crestere economica de 1,2% si o inflatie de 1%, in acest an. Citeste si: Bancile europene se pregatesc pentru o noua era Euro este .

Singapore, cel mai scump oras din lume. Ce loc ocupa Bucurestiul

Singapoare a depasit cu mult Tokyo si a devenit cel mai scump oras din lume in care sa traiesti, potrivit cel mai nou raport Economist Intelligence Unit, citat de BBC News .

Singapore, cel mai costisitor oras din lume: Bucurestiul se afla pe locul 124

Singapore a devenit cel mai costisitor oras din lume, in timp ce Bucurestiul se afla printre cele mai ieftine, arata un studiu realizat de Economist Intelligence Unit EIU), citat de Bloomberg. Studiul, care a.

Meciul Froch-Groves pe cel mai mare stadion din Anglia

Rejucarea meciului dintre Carl Froch si George Groves va avea loc in ultima zi a lunii mai pe cel mai mare stadion din Anglia, au anuntat marti organizatorii luptei.

Singapore devine cel mai scump oras din lume. Bucurestiul ramane in randul oraselor cu cele mai mici costuri ale vietii

Singapore a detronat Tokyo si a devenit cel mai scump oras in care sa traiesti, top 5 fiind completat de Oslo, Zurich si Sydney, arata cel mai nou raport Economist Intelligence Unit. Topul cuprinde 131 de orase, iar Bucurestiul ocupa locul 124, cele mai mici costuri ale vietii fiind in orase precum Mumbai si Karachi.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria nationei Portugaliei

Intr-o seara in care majoritatea echipelor calificate la Cupa Mondiala din Brazilia au fost implicate in meciuri amicale, Cristiano Ronaldo a reusit o dubla in fata Camerunului si a devenit cel mai bun marcator.

Era cel mai gras copil din scoala si toti colegii il porecleau purcelul. Cum arata acum dupa ce a slabit jumatate din greutatea lui

Nathan Hewitt are acum 23 de ani, insa in adolescenta era foarte gras. Era cel mai durduliu copil de la el din scoala, cantarind 146 de kilograme. Pentru ca parintii lui si-au dat seama ca ii semneaza.

Cel mai bogat patron din fotbalul romanesc: Sunt absolut terifiat

Ioan Niculae, patronul Astrei Ploiesti, s-a decalrat terifiat dupa anuntul sentintelor din Dosarul Transferurilor.

2014, cel mai calduros an din istorie. Ce se va intampla in aceasta vara pe Terra

Australia va cunoaste o crestere a numarului de zile cu caldura extrema si o prelungire a sezonului de incendii de arbusti pe masura ce gazele cu efect de sera duc la o crestere a temperaturilor, .

HOT! Voltaj lanseaza videoclipul piesei Meci de box! Vezi aici cum arata!

Cu momente de tensiune, compromisuri, dragoste si bucurie, viata de cuplu este un joc de copii, in cel mai recent.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )