Libnet.ro
UNICEF

12:15

HOT! Rihanna ne prezinta noi fotografii + un making of al clipului piesei Pour It Up!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Rihanna ne prezinta noi fotografii + un making of al clipului piesei Pour It Up!

Frumoasa cantareata din Barbados a dus de curand la bun sfarsit filmarile clipului Pour It Up care au fost amanate de mai multe ori in decursul acestui an. Clipul single-ului va avea premiera pe doi octombrie, in cazul Romaniei trei octombrie luand in considerare diferentele de fus orar. Acum putin timp Rihanna a dat publicitatii . continuă pe Devorator Monden

JLS ne prezinta un teaser al clipului piesei Billion Lights + coperta compilatiei Goodbye: The Greatest Hits!

Dupa ce in urma cu doua zile membrii formatiei britanice ne-au incantat cu noul lor single, iata ca acum baietii ne ofera un prim teaser al clipului piesei Billion Lights si ne prezinta si coperta noului lor material, compilatia Goodbye: The Greatest Hits. Teaserul, care a fost postat pe contul de Youtube al formatiei JLS .

HOT! Rihanna, sexy in clipul piesei Pour It Up! Vezi aici fotografii de la filmari!

Frumoasa cantareata din Barbados ne va incanta in zilele ce urmeaza cu mult intarziatul clip al single-ului Pour It Up, al treilea extras de pe ultimul album lansat de RiRi, Unapologetic. Rihanna a postat in weekend-ul ce tocmai a trecut cateva fotografii extrem de sexy de la filmarile acestui clip. Artista apare purtand intr-unele un .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )