Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOT! Sophia, plina de sex appeal in noul videoclip Unconditional love

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Sophia, plina de sex appeal in noul videoclip Unconditional love

Sophia ne-a obisnuit cu aparitii studiate si nonconformiste, insa in noul sau videoclip pentru piesa Unconditional Love ne suprinde cu o alura sexy, ne face sa descoperim o femeie plina de sex appeal. Videoclipul este unul de imagine. El prezinta transformarile femeii Sophia si ne releva contrastele experientelor traite la nivel personal. Astfel, Sophia se . continuă pe Devorator Monden

HOT! Mandinga si Muneer lanseaza noul videoclip Bling

Mandinga lanseaza alaturi de Muneer videoclipul piesei Bling. Cu mult aur, o pisica exotica din rasa Sfinx, o masina americana de colectie si Elena Ionescu in ipostaze foarte sexy, Bling are toate sansele sa devina cel mai hot videoclip al verii. Cand dragostea se intalneste cu banii, alegerile devin mai dificile. intre multe obiecte sclipitoare, .

Hot! Michelle Williams a lansat noul single If We Had Your Eyes

Michaelle Williams, fosta membra a trupei Destinys Child, a lansat noul ei single If We Had Your Eyes, ce beneficiaza de un puternic mesaj inspirational. Piesa a fost produsa de Harmony Samuels, cel care a produs si noul single Ariana Grande The Way, dar si cantece pentru Chris Brown, Brandy, Ne-Yo, Jennifer Hudson si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )