Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Swings revine cu o noua imagine si un nou clip, pentru piesa Victorious 2, alaturi de Gray! Urmareste clipul aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Swings revine cu o noua imagine si un nou clip, pentru piesa Victorious 2, alaturi de Gray! Urmareste clipul aici!

Primavara vine cu schimbari pentru rapperul Swings. Special pentru mult asteptatul sau comeback, artistul sud-coreean a slabit 9 kg, agentia. continuă pe Devorator Monden

ADATA lanseaza un nou firmware pentru SSD-uri cu controller SandForce

ADATA a lansat un nou firmware, versiunea 5. 5 pentru SSD-urile cu controller SandForce. Firmware-ul vizeaza produsele ce beneficiaza de un controller SandForce 2200. Update-ul este aplicabil modelelorSX910/SX900/SP900/SP800/S511/S510/S396. Noul software optimizeaza compatibilitatea cu standardul TRIM si stabilitatea pentru conexiunea de SATA 3, precum si imbunatateste procesul de recovery in instantele de oprire nesigura sau resetare a sistemului. Cumparatorii care doresc sa faca acest update de firmware ar trebui sa acceseze linkul urmator, sa selecteze modelul SSD-ului pe care acestia il detin, [].

Se cauta un nou presedinte pentru ASF

Dan Radu Rusanu a demisionat * Zvonurile il indica, drept succesor, pe Mircea Ursache * Salarii reduse si, posibil, o schimbare a numarului membrilor conducerii Nici bine nu a fost inregistrata, ieri, demisia lui Dan Radu Rusanu la Biroul Permanent al Senatului, ca au si aparut zvonuri despre viitorul presedinte al ASF. Exista voci care sustin ca actualul vicepresedinte Mircea Ursache ar urma sa fie propulsat de Parlament in locul lasat liber de Dan Radu Rusanu. Cosmin Nicula, presedintele Comisiei de buget din Senat, a declarat, aseara, pentru ziarul BURSA ca nu s-a discutat despre potentiali candidati pentru functia de presedinte al ASF si ca deocamdata ancheta asupra activitatii Autoritatii mai are multe etape de parcurs.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )