Libnet.ro
UNICEF

18:45

HOT! Trupa The Speakers prezinta videoclipul Lullaby + making-of

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Trupa The Speakers prezinta videoclipul Lullaby + making-of

Trupa The Speakers va prezinta cel de-al doilea videoclip din cariera, la piesa Lullaby. Scenariul a fost unul special, baietii incercand sa recreeze atmosfera anilor 60. La filmari s-a folosit un avion din acea perioada si s-a reconstruit un platou TV retro. Regia si scenariul sunt semnate de Sebastian Crayn, iar producutia a fost facuta . continuă pe Devorator Monden

The Saturdays lanseaza videoclipul piesei Gentleman

Fetele de la The Saturdays ne ofera cel mai nou videoclip al lor pentru piesa Gentleman. Noua piesa, dupa cum ne sugereaza si numele, vorbeste despre dificultatile pe care fetele le intampina in cautarea barbatului perfect, manierat gentleman. Piesa va fi inclusa pe cel de-al patrulea album al fetelor, care va fi lansat in toamna.

HOT! Andrea Teodorova a lansat videoclipul piesei Hayati, produsa de Adrian Sina

Cantareata care a uimit o lume intreaga cu sarmul sau si succesul muzical rasunator lanseaza astazi un nou videoclip: Hayati. Clipul o surprinde pe Andrea indragostita, insa cu inima franta. Momentele frumoase petrecute impreuna cu alesul ei nu sunt de ajuns pentru a salva o iubire, care prin natura sa este efemera. Single-ul poarta semnatura .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )