Libnet.ro
UNICEF

10:46

HOT! Wassup revine si lanseaza un nou clip NOM NOM NOM + mini albumul NOM NOM NOM!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Wassup revine si lanseaza un nou clip NOM NOM NOM + mini albumul NOM NOM NOM!

Sunt motive de sarbatoare in gasca fetelor de la Wassup! Cele sapte membre ale formatiei sud-coreene tocmai si-au lansat primul material din cariera si anume EP-ul NOM NOM NOM, dar si videoclipul piesei care da titlul mini albumului. Jinju, Sujin, Dain, Nari, Jiae, Woojoo si Nada adopta un nou stil, mai sporty dar foarte sexy . continuă pe Devorator Monden

HOT! Crush si Alexandra Ungureanu lanseaza un nou clip, pentru frumoasa balada Cuvinte!

Una dintre cele mai populare trupe dance de la noi, Crush, alaturi de Alexandra Ungureanu ne dau fiori cu una dintre cele mai frumoase piese de dragoste din acest an Cuvinte. E prima data cand trupa lanseaza o balada, care este insotita si de un videoclip. Videoclipul Cuvinte paseste in lumea persoanelor cu deficiente .

F.T. Island revine cu un nou clip, pentru piesa Madly + EP-ul The Mood!

Formatia pop-rock din Coreea de Sud le ofera fanilor, dintr-o singura lovitura, atat videoclipul noului lor single, intitulat Madly, cat si toate piesele de pe cel de-al cincilea mini album din cariera lor, The Mood. Madly se dovedeste a fi o frumoasa balada cu un refren catchy care beneficiaza de un clip foarte emotionant si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )