Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Xonia se pregateste de lansarea clipului You I! Vezi AICI un scurt teaser!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Xonia se pregateste de lansarea clipului You I! Vezi AICI un scurt teaser!

18 ore fara oprire, frig si foc, dans contemporan, o balada de dragoste, SOLIDARITATE, lacrimi, Xonia, Anthony Icuagu, Doru si George de la Deepcentral, toate ingredientele noului clip Xonia. In cateva zile Xonia urmeaza sa lanseze videoclipul uneia dintre cele mai frumoase balade de dragoste ale anului YouI. Atmosfera de melancolie a piesei a . continuă pe Devorator Monden

My Chemical Romance vor lansa o compilatie greatest hits May Death Never Stop You! Vezi aici coperta!

Asa cum bine stim cu totii, formatia rock americana a anuntat anul acesta in martie ca va pune capat acestui proiect, dupa 12 ani de cariera si patru materiale de studio. Desi se despart, membrii My Chemical Romance au decis sa le ofere fanilor lor un ultim material si anume o compilatie greatest hits. Intitulata .

HOT! Glorya lanseaza primul single in limba romana: Nu-mi pasa! Vezi aici clipul piesei!

Glorya, artista care a dat lovitura, acum o luna, cu unul dintre cele mai sexy videoclipuri din Romania, revine cu un nou hit Nu-mi pasa. Daca single-ul Casi Casi este unul in limba spaniola, cu influente de raggaeton, iata ca frumoasa constanteanca se intrece pe sine, prin lansarea unuia in limba romana, in stil rap.

Lana Del Rey confirma lansarea unui EP de promovare al mini filmului Tropico! Vezi aici tracklistul!

Realizat in regia lui Anthony Mandler, cel cu care Lana Del Rey a colaborat si pentru videoclipul piesei National Anthem, filmul de scurt metraj Tropico urmeaza a fi lansat maine, cinci decembrie, alaturi de un EP digital. Poate spre dezamagirea multor fani de-ai artistei, materialul nu va contine nicio piesa noua, ci doar filmul Tropico .

Mac Miller va lansa primul album live din cariera Live From Space! Vezi aici coperta si tracklistul!

Se pare ca fanii rapperului american vor avea parte de cadoul perfect din partea preferatului lor. Mac Miller isi va lansa pe 17 decembrie primul album live din cariera, intitulat Live From Space, coperta si tracklistul oficial al acestuia fiind dezvaluite pe trei decembrie. Pe 17 decembrie voi lansa un album, Live From Space, a .

Jesse McCartney a dezvaluit coperta EP-ului In Technicolor Part 1! Vezi aici cum arata!

Noul EP al artistului american reprezinta un preview al viitorul sau material de studio care este programat sa apara in primavara anului 2014, cel mai probabil in lunile aprilie sau mai. In Technicolor Part 1 va fi lansat pe 10 decembrie prin intermediul casei de discuri Eight0Eight Records. Pe trei decembrie Jesse McCartney a .

Kaiser Chiefs vor reveni cu un nou album Education, Education, Education War! Vezi aici tracklist + trailer!

Education, Education, Education War, cel de-al cincilea album din cariera formatiei Kaiser Chiefs, va fi lansat pe 31 martie 2014. Acesta va fi primul material discografic al baietilor fara tobosarul Nick Hodgsoncare a parasit grupul in 2012, fiind inlocuit intre timp cu Vijay Mistry. Pe trei decembrie membrii Kaiser Chiefs au dezvaluit atat tracklistul .

Little Mix au filmat clipul piesei Little Me! Vezi aici o fotografie teaser!

Asa cum era de asteptat, membrele Little Mix vor lansa pentru noul lor single, Little Me, si un videoclip oficial pe care l-au filmat de curand. Recent fetele au dat publicitatii si un prim preview al acestuia, dezvaluind o fotografie teaser. Poza o infatiseaza pe cantareata Perrie Edwards stand intr-o cladire daramata si abandonata in .

Lorde si Alicia Keys au cantat live la ARIA Awards 2013! Vezi aici momentele artistelor!

Cea de-a 27-a editie a premiilor ARIA au avut loc pe 1 decembrie la The Star Casino Hotel din Sydney. Pentru cei ce nu stiu, ARIA este acronimul de la Australian Recording Industry Association. Aceasta gala recunoaste meritele si performantele celor mai buni artisti din Australia din ultimul an. In cadrul evenimentului au urcat .

Ariana Grande a interpretat live piesa Last Christmas in show-ul lui Jimmy Fallon! Vezi aici momentul!

Simpatica artista a oferit publicului in seara Zilei Recunostintei prima prestatie live a coverului sau pentru hitul de Craciun Last Christmas lansat in 1986 de formatia britanica Wham!. Show-ul lui Jimmy Fallon a avut norocul sa beneficieze de prima interpretare live a piesei Last Christmas a Arianei Grande. Cu un ajutor din partea formatiei The .

HOT! FABIO lanseaza un nou single! Asculta aici piesa I love you!

Fabio a lansat noul single care se numeste I love you. Track-ul este compus de Mircea Elisei, suna foarte bine si are marii sanse sa devina in scurt timp un hit! Artistul este foarte increzator in noua sa piesa si se pregateste sa filmeze si un nou videoclip ce va fi lansat in Ianuarie regia .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )