Libnet.ro
UNICEF

22:30

Hotararea de alocare a 650 milioane lei pentru restituirea taxei auto, in Monitorul Oficial

Hotnews Hotnews,
 Hotararea de alocare a 650 milioane lei pentru restituirea taxei auto, in Monitorul Oficial

Bugetul Ministerului Mediului pe anul 2018 a fost suplimentat cu 650 milioane lei pentru restituirea taxei auto, reiese din Hotararea publicata, vineri, in Monitorul Oficial. Proiectul a fost adoptat miercuri de Guvern, iar HotNews. ro a scris aici. continuă pe Hotnews

Guvernul aloca inca 650 milioane de lei pentru restituirea taxei auto

Socotelile Guvernului nu s-au potrivit cu cele din targ, cel putin in ceea ce priveste restituirea taxei auto. Astfel, Guvernul a aprobat miercuri alocarea unei sume suplimentare, de 650 milioane de lei, din fondul de rezerva bugetara, pentru restituirea acestei taxe. in luna mai, au mai fost transferati 700 de milioane de lei cu acest scop.

PENTRU RESTITUIREA TAXEI AUTO: Bugetul Ministerului Mediului, suplimentat cu 650 milioane lei

Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu 650 milioane de lei pentru restituirea taxei auto, a declarat, ieri, purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.

Guvernul pregateste o schema de ajutor de stat, de 250 milioane lei, pentru instalarea unor statii de incarcare a masinilor electrice

Instalarea statiilor de incarcare pentru vehicule electrice nu s-a dovedit a fi o activitate economica profitabila, avand in vedere ca, la momentul de fata, doar 1. 200 de vehicule electrice sunt inmatriculate in Romania conform Registrului Auto Roman), se arata intr-un document guvermantal. De aceea, Guvernul vrea sa aprobe, in sedinta de miercuri, un memorandum privind o schema de sprijin de 250 de milioane de lei pentru instalarea acestor statii de incarcare, pe soselele din Romania si in orase.

Guvernul aloca 53 de milioane de lei pentru Programul Timisoara- Capitala Europeana a Culturii

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un proiect de OUG privind alocarea a 53 milioane de lei pentru sustinerea desfasurarii Programului cultural national Timisoara-Capitala Europeana a Culturii in anul 2021.

Fost sef ANAF: Sute de milioane de lei pentru salariile unor angajati fara activitate. Gloata dragnista bugetofaga n-a vrut reducerea aparatului administrativ

Gelu Diaconu, fost presedinte ANAF in epoca Ponta, a scos in lumina ineficienta administratiei publice in era PSD, explicand ca sunt cheltuite anual zeci de milioane de lei pentru plata a 300 de angajati ai.

Guvernul restituie banii pentru taxa auto

Guvernul a decis sa suplimenteze bugetul Ministerului Mediului cu 650 de milioane de lei pentru restituirea taxei auto. Banii provin din Fondul de rezerva al Executivului prevazut pe acest an. ANAF a.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA FINANCIARA DIN ULTIMII NOUA ANI EximBank - profit de 113,5 milioane lei, anul trecut

Surse: Acordul prin care Eximbank va cumpara Banca Romaneasca urmeaza sa fie semnat EximBank a inregistrat un profit de 113,5 milioane lei, anul trecut, reprezentand cea mai buna performanta financiara din ultimii noua ani, arata un comunicat al bancii. Acesta subliniaza ca, pe langa profitul record, institutia de credit raporteaza pentru 2018 o crestere consistenta a expunerilor, o calitate ridicata a activelor si o majorare a cotei de piata pe segmentul de creditare corporate.

ANUL TRECUT Grupul OMNIASIG Vienna Insurance a platit despagubiri de peste 648 milioane lei

Valoarea totala a despagubirilor platite anul trecut de OMNIASIG Vienna Insurance Group este de 648 milioane lei, in crestere fata de anul precedent, a anuntat compania intr-un comunicat.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA FINANCIARA DIN ULTIMII 11 ANI CEC Bank - profit brut de 432,97 milioane lei

CEC Bank a incheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 milioane lei, inregistrand cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani, a anuntat, ieri, banca de stat.

INFOGRAFIC Romanii au cumparat inghetata de peste 600 milioane lei, anul trecut. TOPUL producatorilor din Romania

Numarul firmelor care produc inghetata in Romania s-a dublat din 2010 pana in prezent, de la 99 la 204 firme in 2017. in 2018, an pentru care nu exista inca toate datele finale, numarul firmelor pare sa fi trecut de 210, iar specialistii unei firme de consultanta estimeaza vanzari pentru piata romaneasca de peste 600 de milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )