Libnet.ro
UNICEF

11:31

Hotararea privind noile masuri de relaxare de la 15 iunie, publicata in Monitorul Oficial. Restrictiile care vor fi ridicate

Antena3 Antena3,
Hotararea privind noile masuri de relaxare de la 15 iunie, publicata in Monitorul Oficial. Restrictiile care vor fi ridicate

Hotararea de Guvern cu masurile de relaxare care se vor aplica din 15 iunie a fost publicata, vineri seara, in Monitorul Oficial. Documentul modifica anexele 2 si 3 ale HG 394 2020 prin care a fost instituita starea de alerta. continuă pe Antena3

Lista masurilor de relaxare aplicabile din 15 iunie, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern cu masurile de relaxare care se vor aplica din 15 iunie a fost publicata, vineri seara, in Monitorul Oficial. Documentul modifica anexele 2 si 3 ale HG 394 2020 prin care a fost instituita starea de alerta.

Noile masuri de relaxare, anuntate de Orban: Se deschid mall-urile, afterschool-urile si casele de pariuri. Fara izolare la domiciliu la intoarcerea din anumite tari

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi noile masuri de relaxare valabile de la 15 iunie, printre care redeschiderea mall-urilor, afterschool-urilor, caselor de pariuri si a piscinelor exterioare. Romanii care se vor intoarce din anumite tari nu vor mai fi obligati sa intre in izolare la domiciliu. Vor fi permise grupuri de sase persoane, fata de trei, in prezent.

Guvernul a anuntat noi masuri de relaxare de la 15 iunie

Noi masuri de relaxare au fost decise de la 15 iunie. Ludovic Orban a anuntat acest lucru joi seara, dupa o sedinta de guvern. Printre acestea se numara redeschiderea Loteriei, a caselor de pariuri si jocuri de noroc, daca acestea prezinta un risc epidemiologic scazut, citeaza Digi24. ro.

EXCLUSIV Proteste in mall-uri, dupa 15 iunie. Unele magazine vor ramane inchise. Reprezentant al comerciantilor: Chiria si taxa de publicitate trebuie sa fie zero, iar contractele de inchiriere renegociate Pozitia Consiliului Concurentei

EXCLUSIV Printre noile masuri de relaxare anuntate joi de premierul Ludovic Orban, incepand cu data de 15 iunie, se numara si redeschiderea mall-urilor. Cu toate acestea, reluarea activitatii economice in.

Comisia Europeana recomanda ridicarea restrictiilor de calatorie din 15 iunie

Bruxellesul a recomandat azi ridicarea tuturor restrictiilor de calatorie in interiorul Uniunii Europene si a Spatiului Schengen din 15 iunie si redeschiderea granitelor externe ale UE pentru Balcanii de Vest din 1 iulie.

Starea de alerta. Restrictiile de care scapa romanii incepand cu data de 15 iunie

Starea de alerta se mentine si dupa 15 iunie, dar cu mai putine restrictii. Datorita faptului ca datele venite de la Grupul de Comunicare Strategica arata ca Romania se afla pe o panta descendenta in.

Guvernul a anuntat noile masuri de relaxare a restrictiilor, incepand cu 15 iunie Ionel Danca: Vom lua si alte decizii in acest sens, in functie de evolutia epidemiei de coronavirus (VIDEO)

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a anuntat, vineri dimineata, masurile de relaxare a restrictiilor decise de Guvern in sedinta de joi seara. Printre acestea se numara redeschiderea mall-urilor, cu.

Iohannis: Suntem de parere ca se impune prelungirea starii de alerta Din 15 iunie, posibile noi masuri de relaxare. Va fi posibila redeschiderea mall-urilor, after-school-urilor, gradinitelor si creselor private

Starea de alerta ar trebui prelungita si dupa 15 iunie, data de la care insa vor fi posibile noi masuri de relaxare, intre care redeschiderea mall-urilor, fara restaurante si locuri de joaca, si a after-school-urilor, creselor si gradinitelor private, a anuntat marti presedintele Klaus Iohannis. Prelungirea starii de alerta trebuie votata de Parlament, iar PSD, ALDE si Pro Romania au anuntat ca vor vota impotriva. in aceste conditii, seful statului a facut un apel catre parlamentari sa fie responsabili, spunand ca numai astfel autoritatile vor putea controla extinderea epidemiei de coronavirus.

Coronavirus in Romania: Al treilea val de relaxare Ce restrictii vor fi ridicate din 15 iunie

Din 15 iunie, autoritatile din Romania vor lua noi masuri de relaxare a unor restrictii impuse din cauza epidemiei de coronavirus. Vor fi redeschise mall-urile, insa fara restaurante si locuri de joaca, after-school-urile, cresele si gradinitele private, va fi posibila organizarea unor evenimente private cu un numar mai mare de participanti. Vor fi redeschise, cu respectarea masurilor de distantare, salile de fitness si piscinele exterioare.

Noile reguli care vor fi implementate in salile de fitness incepand cu data de 15 iunie. Anuntul facut de ministrul Sportului, Ionut Stroe

Din data de 15 iunie vom avea din nou acces in salile de fitness, dar doar cu respectarea stricta a unor reguli, in contextul pandemiei de coronavirus, dupa cum a explicat ministrul Sportului, Ionut Stroe. Pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )