Libnet.ro
UNICEF

10:45

Hotelul de la Balea Lac nu se mai construieste, pentru prima data in 15 ani!

B1 B1,
Hotelul de la Balea Lac nu se mai construieste, pentru prima data in 15 ani!

Pentru prima data in ultimii 15 ani, singurul hotel de gheata nu se va mai construi. Din cauza temperaturilor ridicate nu s-a format destula gheata pentru ca cei care construiesc hotelul de gheata sa taie. continuă pe B1

Declaratie de razboi. Ce gest au facut iranienii pentru prima data in istorie. Raspunsul lui Donald Trump sperie intreaga planeta

Ordinul lui Trump atrage dupa el un semnal extrem de serios. Ce au facut iranienii pentru prima oara in istorie? Reactia lui Donald Trump depaseste orice imaginatie. Gestul istoric facut de iranienii Iran e gata de razboi! Acestia doresc sa razbune moartea generalului Qasem Soleimani, liderul Fortei Quds, dupa ce acesta a fost asasinat in .

BOMBA iN SHOWBIZ! CELEBRA ACTRITA a devenit mama pentru prima data la varsta de 47 de ani

Celebra avtrita Cameron Diaz a devenit mama pentru prima data la varsta de 47 de ani, potrivit unui anunt publicat pe retelele de socializare.

Steagul rosu, arborat in Iran pentru prima data deasupra unei moschei Reactia lui Donald Trump

Iranul sugereaza ca se pregateste de un razboi sangeros, dupa ce Qasem Soleimani, liderul Fortei Quds, a murit in urma unui atac cu drona al Statelor Unite ale Americii.

Cameron Diaz a devenit mama pentru prima data la 47 de ani

Actrita americana Cameron Diaz si sotul acesteia, muzicianul Benji Madden, au anuntat vineri ca au devenit parintii unei fetite, care a primit numele de Raddix.

Cameron Diaz a devenit mama pentru prima data la 47 de ani. Mesajul transmis fanilor

Actrita americana Cameron Diaz si sotul acesteia, muzicianul Benji Madden, au anuntat vineri ca au devenit parintii unei fetite, care a primit numele de Raddix, informeaza CBSNews. com.

Semnul clar ca urmeaza un razboi sangeros. Iranul a arborat pentru prima data in istorie steagul rosu pe moscheea Jamkaram VIDEO

Iranul se pregateste de un razboi sangeros, dupa ce americanii l-au ucis, vineri, la Bagdad, pe cel mai puternic general iranian, Qasem Soleimani, liderul Fortei Quds. Teheranul a arborat pentru prima data in istorie steagul rosu deasupra moscheii Jamkaram, considerat loc sacru.

Veste neasteptata in showbiz. Vedeta a devenit pentru prima oara mama, la 47 de ani

Veste neasteptata. A devenit mama pentru prima oara, la 47 de ani! Partenerul de viata este mai tanar decat ea cu 7 ani. Despre cine este vorba? Vedeta a devenit pentru prima oara mama, la 47 de ani Actrita americana Cameron Diaz a devenit mama pentru prima oara, la 47 de ani. Informatia este vizibila .

Cale deschisa pentru prima coalitie de guvernare Verzi-conservatori in Austria

Verzii din Austria au votat sambata in favoarea intrarii la guvernare alaturi de Partidul Popular OeVP), deschizand drumul pentru prima astfel de coalitie la nivel national, scrie Agerpres, citand dpa. Votul din cadrul partidului era ultimul obstacol pentru formarea primei coalitii de guvernare Verzi-conservatori din Austria.

Darren Cahill, reactie de milioane dupa propunerea Simonei Halep. Pentru prima data voi spune: fa-o!

Darren Cahill nu s-a suparat pe Simona Halep dupa ce aceasta a anuntat ca va contribui la donatiile facute de sportivi din toata lumea pentru victimele incendiilor de proportii din Australia dand bani pentru fiecare situatie in care il enerveaza pe antrenorul sau. Din contra, cunoscut pentru excelentul sau simt al umorului, Cahill a raspuns ca intra cu inima deschisa in jocul propus de eleva sa si ca, in premiera, o incurajeaza sa il supere.

Ianuarie cele mai SCAZUTE temperaturi! Prognoza ANM pentru prima luna a anului 2020

Ianuarie este luna de iarna caracterizata, in general, de cele mai scazute valori minime ale temperaturii, ca urmare a persistentei maselor de aer continental polar ce acopera in aceasta perioada jumatatea.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )