Libnet.ro
UNICEF

17:00

Hotelul Cismigiu din Capitala - investitie spaniola de peste 15 milioane de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hotelul Cismigiu din Capitala - investitie spaniola de peste 15 milioane de euro

Hotelul Cismigiu marcheaza 105 ani de existenta, dar si cinci ani de la redeschiderea sa, in decembrie 2012, dupa lucrari de reamenajare si consolidare care au costat peste 15 milioane de euro, a declarat Alejandro Solano Gallego, unul dintre. continuă pe Wall-Street Ro

Politia a aflat cui apartin sacii cu cartele SIM, gasiti pe o strada din Capitala

Politistii Sectiei 3 au identificat societatea comerciala careia ii apartin cartelele telefonice gasite pe raza sectorului 1, in urma cu doua zile. Din primele date, precum si din cor.

Trecerile de pietoni din Capitala ar putea fi semnalizate luminos

Consilierii municipali au adoptat un proiect de hotarare pentru realizarea unui studiu de fezabilitate de catre Administratia Strazilor vizand identificarea solutiilor tehnice de iluminare si semnalizare luminoasa a trecerilor de pietoni nesemaforizate.

Incendiu puternic la o brutarie din Capitala. De la ce ar fi pornit flacarile

Un incendiu a izbucnit, joi noaptea, la o brutarie din Sectorul 2 al Capitalei. in momentul izbucnirii flacarilor, in cladire nu se afla nicio persoana. Potrivit unor martor, focul ar fi pornit de la.

Ursii polari stau mai mult pe uscat, din cauza incalzirii climatice: Peste 200 de animale s-au adunat pe insula Wrangel, pentru a manca din carcasa unei balene esuate

Turistii veniti sa admire peisajele inghetate ale Arcticii rusesti au crezut la inceput ca vad mici blocuri de gheata pe mal. In realitate, era vorba de 200 de ursi polari in plin festin, in timp ce se hraneau din carcasa unei balene, scrie AFP.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )