Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ursii polari stau mai mult pe uscat, din cauza incalzirii climatice: Peste 200 de animale s-au adunat pe insula Wrangel, pentru a manca din carcasa unei balene esuate

Hotnews Hotnews,
 Ursii polari stau mai mult pe uscat, din cauza incalzirii climatice: Peste 200 de animale s-au adunat pe insula Wrangel, pentru a manca din carcasa unei balene esuate

Turistii veniti sa admire peisajele inghetate ale Arcticii rusesti au crezut la inceput ca vad mici blocuri de gheata pe mal. In realitate, era vorba de 200 de ursi polari in plin festin, in timp ce se hraneau din carcasa unei balene, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Financial Times: 7 milioane de romani vor avea venituri mult mai mici la pensie din cauza guvernului PSD

Sapte milioane de romani se vor confrunta cu reduceri semnificative ale pensiilor viitoare din cauza masurilor luate luna aceasta de PSD si de premierul Mihai Tudose, scrie Financial Times.

Kovesi: Prejudicii de 188 milioane de euro in dosare de abuz in serviciu nu mai pot fi recuperate din cauza deciziei CCR

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti seara, la o dezbatere organizata de Grupul pentru Dialog Social, ca in acest an, din cauza deciziei Curtii Constitutionale de redefinire a abuzului in serviciu, 245 de dosare au fost clasate, iar prejudicii de 188 de milioane de euro din aceste dosare nu mai pot fi recuperate, intrucat faptele nu mai pot fi cercetate. Kovesi afirma ca abuzul in serviciu este un tip de infractionalitate repetitiva, generalizata cand este vorba despre achizitii publice.

Grafice: Mai mult de jumatate din valoarea bunurilor importate din UE de Romania vin prin firme mici si mijlocii

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania si mai ales microintreprinderile au o pondere importanta in exporturile si importurile intra-UE ale Romaniei, potrivit celor mai recente date disponibile, publicate marti de Biroul european de statistica Eurostat.

Prejudicii de 188 milioane de euro in dosare de abuz in serviciu nu mai pot fi recuperate din cauza deciziei CCR

Din cauza deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) de redefinire a abuzului in serviciu, peste 200 de dosare au fost clasate in acest an, iar prejudicii de 188 de milioane de euro din aceste dosare nu mai pot fi recuperate, intrucat faptele nu mai pot fi cercetate, a declarat in aceasta seara procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Ce se intampla in corpul tau, daca bei mai mult de o cafea pe zi? Efectul este neasteptat

Oamenii care beau trei pana la patru cesti de cafea pe zi este probabil sa aiba mai mult de castigat din punctul de vedere al sanatatii decat de pierdut, prezentand riscuri mai scazute.

Se sta mai mult degeaba la stat. Si daca te uiti la un perete trei ani esti avansat, ca asta e procedura

Se sta mai mult degeaba la stat, e o atmosfera de dezinteres fata de orice, dar esti avansat si dacate uiti trei ani la un perete, a povestit Sorin Negruti, expert al Directiei de Comunicare de la.

Business report:Balanta energetica a Romaniei: Consumul de electricitate creste mai mult decat productia, importurile sunt tot mai mari;Marea problema a bugetului: Cum am mancat in 2017 banii de fonduri europene

Tesla Roadster - noul vis al lui Elon Musk. Tesla Roadster este noul vis al lui Elon Musk. Spunem din start ca este vorba despre un vis pentru ca la. Bucuresti - orasul cu cel mai aglomerat trafic din Europa, potrivit fabricantului de GPS Tom Tom. Timpul pe care il petrec soferii blocati in.

Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata in cadrul finalei concursului Miss World 2017, desfasurat in orasul Sanya din China. Iata cine a impresionat cel mai mult juriulu.

SCANDAL intre Primaria Afumati si Compania de Drumuri din cauza unui parapet

Scandal intre Primaria Comunei Afumati si Compania de Drumuri din cauza montarii unui parapet metalic. Primaria a amendat cu suma de 100. 000 lei C. R fosta CNADNR) pentru executarea fara.

Busoi: Bucurestiul a pierdut cursa pentru gazduirea Agentiei Europene a Medicamentului din cauza unui lobby prost si a unui dosar intocmit superficial

Bucurestiul a pierdut cursa pentru gazduirea Agentiei Europene a Medicamentului din cauza unui lobby prost si a unui dosar intocmit superficial, pe colt de masa, acuza europarlamentarul liberal Cristian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )